ekşisözlükyazarıdeğilim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
evet yanlış.
dostum merhaba dediğin şeyler bende olmuyor mesela bende 8 saat ders alıyorum fakat eve gelince ölü gibi olmuyorum ( tabi uyku basıyor ama kurtuluyorum bir şekil belkide spora gittiğimdendir ) ama günde 5 saat uyku alan birisiyim o yüzden spor yapmanı önereceğim çünkü işin bitince yorgunluk kalmıyor o sıradada ödev yaparsın biterBaşlıkta yazdığı gibi okulda 7 ders gördükten sonra eve geldiğimde çok yorgun oluyorum. Günün yarısını okulda yarısını uyuyarak geçiriyorum. Hafta sonu deseniz onda da dershane var. Size sorum eve gelince nasıl enerjik olabilirim?
LGS uyduruk bir sınav bu kadar yoğunluk verme diyorlar. Ben inanmıyorum. Sizce haklılar mı hocam?Alışsan iyi edersin bu yılı çok yorulmadan geçir yani bol su + tenefüste arkadaşınla konuşmuyorsan uyu 10dk ben lisenin 3. günündeyim hala yorgunluk yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ olarak LGS var
Yani ben bu sene girdim keşke 430+ yapsaydım İTAL'de okuyorum geçen sene 380le almış bu sene 410 çok arttı puanlar keşke türkçe bassaydım sayısal basacağım kadar ona üzülüyorum anadolu lisesi bu aradaLGS uyduruk bir sınav bu kadar yoğunluk verme diyorlar. Ben inanmıyorum. Sizce haklılar mı hocam?
o 500 kişi hakkımı helal etmiyorum onlar yüzünden ben kötü liseye gittim (!) şaka şaka tabi helal olsunYani ben bu sene girdim keşke 430+ yapsaydım İTAL'de okuyorum geçen sene 380le almış bu sene 410 çok arttı puanlar keşke türkçe bassaydım sayısal basacağım kadar ona üzülüyorum anadolu lisesi bu arada
Ben yediye gidiyorum seneye gireceğim. Hedef full çekmek Galatasaray a gireceğim.Yani ben bu sene girdim keşke 430+ yapsaydım İTAL'de okuyorum geçen sene 380le almış bu sene 410 çok arttı puanlar keşke türkçe bassaydım sayısal basacağım kadar ona üzülüyorum anadolu lisesi bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o 500 kişi hakkımı helal etmiyorum onlar yüzünden ben kötü liseye gittim (!) şaka şaka tabi helal olsun
Sizin adınıza üzüldüm...bende 7 ye gidiyorum fakat pek şeyimde değil xd
Zor ama sana taktik vereyim gidip bak hep aynı cevap anahtarı gibi bunu herkes duysun ANA DERSLERDE 6-4-6-4 Oluyor Yani atıyorum a ve c şıkkından 6 şar tane var ama b ve d şıkkında 5şer tane çıkıyor 1 yanlışın oluyor onu bulman gerekiyor ara derslerde de 3-2-3-2 oluyor dediğim gibi gidip partkül matematiğin videolarına bakarsan görürsün videoyu bulursam atarım 2023 öncesi tüm cevap anahtarlarına bak kaç a kaç b var bak kodlanmış örütüsel gittiğini görürsün + olsun senin için boş sorun varsa süper işliyorBen yediye gidiyorum seneye gireceğim. Hedef full çekmek Galatasaray a gireceğim.
Zor ama sana taktik vereyim gidip bak hep aynı cevap anahtarı gibi bunu herkes duysun ANA DERSLERDE 6-4-6-4 Oluyor Yani atıyorum a ve c şıkkından 6 şar tane var ama b ve d şıkkında 5şer tane çıkıyor 1 yanlışın oluyor onu bulman gerekiyor ara derslerde de 3-2-3-2 oluyor dediğim gibi gidip partkül matematiğin videolarına bakarsan görürsün videoyu bulursam atarım 2023 öncesi tüm cevap anahtarlarına bak kaç a kaç b var bak kodlanmış örütüsel gittiğini görürsün + olsun senin için boş sorun varsa süper işliyor
Yok ben ciddiyimAnladım![]()
![]()