13 yıldır kullanıyorum pc benden büyük bir sürü anımız var onla.Değişelim xd
İşte yediye geçtim ya ondan 13 dedim. Ama Şubat'ta geçeceğim 13e normalde.Benimki benle aynı yaşta hocam .d Yalnız siz 12 değilmiydiniz?
12 yaşında 12 çok geç değil ama uygun da değil.okul zamanları bende öyleydim okuldan gelirdim pat bayılır akşam 7 8 uyanırdım şimdi sabah 8 akşam 7 çalışıyorum okul zamanlarına nazaran kendimde daha çok enerji buluyorum bazen uyuyakalsamda pc başında ama okul bir başka yoruyor yada yaşla alakalıda olabilir yani erken yatsan bir nebze etkisi olur 11 de fln en iyisi gelince yat yatmayınca daha kötü oluyor
okuldan sonra kendini meşgul tutacak bir şey yoksa mecbur yatacak yorgunluk + sıkıntı = uyku ama iyi bir şey değil12 yaşında 12 çok geç değil ama uygun da değil.
Arkadaşın aktivitelerini bilmiyorum ama 12 de uyuyormuş.okuldan sonra kendini meşgul tutacak bir şey yoksa mecbur yatacak yorgunluk + sıkıntı = uyku ama iyi bir şey değil
ben 12 yaşında sabahlıyordum kardeşim okula uykusuz gidiyordum aradaArkadaşın aktivitelerini bilmiyorum ama 12 de uyuyormuş.
o sırada sabah 6'da kalkıp restorana gidip akşam 19:00'da eve gelip 20:00'da spora giden ben xd (spor haftada üç gün, boş olduğum günler pc oynuyorum evde)Başlıkta yazdığı gibi okulda 7 ders gördükten sonra eve geldiğimde çok yorgun oluyorum. Günün yarısını okulda yarısını uyuyarak geçiriyorum. Hafta sonu deseniz onda da dershane var. Size sorum eve gelince nasıl enerjik olabilirim?
Hocam fakat bu yanlış bunun yanlış olduğunun farkındasınızdır.ben 12 yaşında sabahlıyordum kardeşim okula uykusuz gidiyordum arada
+ olarak LGS varAlışsan iyi edersin bu yılı çok yorulmadan geçir yani bol su + tenefüste arkadaşınla konuşmuyorsan uyu 10dk ben lisenin 3. günündeyim hala yorgunluk yok