Okuldan gelince çok yorgun oluyorum.

kardeşim erken yatmaya alış, okuldan gelince zorla kendini ve uyuma akşam da erken yat sonrasında bunu düzene oturt ve öyle devam et

okul zamanları bende öyleydim okuldan gelirdim pat bayılır akşam 7 8 uyanırdım şimdi sabah 8 akşam 7 çalışıyorum okul zamanlarına nazaran kendimde daha çok enerji buluyorum bazen uyuyakalsamda pc başında ama okul bir başka yoruyor yada yaşla alakalıda olabilir yani erken yatsan bir nebze etkisi olur 11 de fln en iyisi gelince yat yatmayınca daha kötü oluyor

okul zamanları bende öyleydim okuldan gelirdim pat bayılır akşam 7 8 uyanırdım şimdi sabah 8 akşam 7 çalışıyorum okul zamanlarına nazaran kendimde daha çok enerji buluyorum bazen uyuyakalsamda pc başında ama okul bir başka yoruyor yada yaşla alakalıda olabilir yani erken yatsan bir nebze etkisi olur 11 de fln en iyisi gelince yat yatmayınca daha kötü oluyor
12 yaşında 12 çok geç değil ama uygun da değil.

Başlıkta yazdığı gibi okulda 7 ders gördükten sonra eve geldiğimde çok yorgun oluyorum. Günün yarısını okulda yarısını uyuyarak geçiriyorum. Hafta sonu deseniz onda da dershane var. Size sorum eve gelince nasıl enerjik olabilirim?
o sırada sabah 6'da kalkıp restorana gidip akşam 19:00'da eve gelip 20:00'da spora giden ben xd (spor haftada üç gün, boş olduğum günler pc oynuyorum evde)

Alışsan iyi edersin bu yılı çok yorulmadan geçir yani bol su + tenefüste arkadaşınla konuşmuyorsan uyu 10dk ben lisenin 3. günündeyim hala yorgunluk yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alışsan iyi edersin bu yılı çok yorulmadan geçir yani bol su + tenefüste arkadaşınla konuşmuyorsan uyu 10dk ben lisenin 3. günündeyim hala yorgunluk yok
+ olarak LGS var

Geri