Neler Yeni

Okuldan Kacarken Yakalandim

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

olci53

80+ Bronze
yani hocam hiç mi öğrenci olmadınız bir de sanki aile zoruyla değilde kendi isteğiyle gidiyor gibi konuşmuşsunuz
kardesim ben 29,5 devamsızlıkla mezun oldum, okuldan kaçacaksan o gün gitmeyeceksin bu kadar basit gidersin internet kafede 2-3 saat takılırsın sonra kalan vakitte makara yapar gezersin çay-kahve ve yemek yenir biter.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
kardesim ben 29,5 devamsızlıkla mezun oldum, okuldan kaçacaksan o gün gitmeyeceksin bu kadar basit gidersin internet kafede 2-3 saat takılırsın sonra kalan vakitte makara yapar gezersin çay-kahve ve yemek yenir biter.
Sabah gidilir öğlen kaçılır ki Yarım gün yarım gün yok yazılalım devamsızlık çabuk çabuk dolmasın.

olci53

80+ Bronze
1671816965819.png

29 özürsüz olacaktı son günlere doğru dilekçe ile izinliye aldırmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sabah gidilir öğlen kaçılır ki Yarım gün yarım gün yok yazılalım devamsızlık çabuk çabuk dolmasın.
yanlış, eğer kaçılıyorsa o günün tadı çıkmalı

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
ya beyler devamsizlik konumuz degil disiplinlik olur muyum nasil kurtulabilirim taktik verin ailemin ogrenmemesi lazim
Bana kalırsa her türlü ailen durumdan haberdar olacak gibi ve bence bunu öğretmenden önce senin söylemen daha iyi olur. Büyük ihtimalle kızmalarından korkuyorsun ama eğer söylersen en azından hocalarınla konuşup disiplin olacaksa bile bunu konuşarak tatlıya bağlayabilirler.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Bana kalırsa her türlü ailen durumdan haberdar olacak gibi ve bence bunu öğretmenden önce senin söylemen daha iyi olur. Büyük ihtimalle kızmalarından korkuyorsun ama eğer söylersen en azından hocalarınla konuşup disiplin olacaksa bile bunu konuşarak tatlıya bağlayabilirler.
Ya babam ogrense cok bisey yapmazda disipline verilirse sikinti olur sicilime falan islenir bu sefer yurt disina cikarken kotu olur sicilimin temiz olmasi lazim

Dedigin gibi konusup tatliya baglamaya calisicam

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Kanka disiplin yediysen bile ki yemezsin savunma hakkın var savunma dilekçene bi yakınını kaybettiğini onu görmen gerektiğini falan yazıp bi tık dramatik kolpalar atarsın. Savunman kabul olur

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Kanka disiplin yediysen bile ki yemezsin savunma hakkın var savunma dilekçene bi yakınını kaybettiğini onu görmen gerektiğini falan yazıp bi tık dramatik kolpalar atarsın. Savunman kabul olur
kanki ama bi arkadasim var ayni okulda bi kiza obez dedi diye disiplin yedi 1 hafta uzaklastirma aldi simdi bu kadar kucuk bir olaydan bile disiplin yediyse ben her halukarda yemez miyim

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
kanki ama bi arkadasim var ayni okulda bi kiza obez dedi diye disiplin yedi 1 hafta uzaklastirma aldi simdi bu kadar kucuk bir olaydan bile disiplin yediyse ben her halukarda yemez miyim
Dediğim savunma tarzında güzel bi dille bi şeyler yazarsın denendi onaylandı raad ol

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
hocam kusura bkmayında biraz boş yapmışsınız bu mesajda
Neden hocam

yani hocam hiç mi öğrenci olmadınız bir de sanki aile zoruyla değilde kendi isteğiyle gidiyor gibi konuşmuşsunuz
bende okuldan kaçtım kaçmasına bi şey demiyorum ki zaten, ama kaçacaksan her ihtimali düşünüp kaçıcaksın

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,302
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom