olci53
80+ Bronze
ne alakahocam kusura bkmayında biraz boş yapmışsınız bu mesajda
ne alakahocam kusura bkmayında biraz boş yapmışsınız bu mesajda
yani hocam hiç mi öğrenci olmadınız bir de sanki aile zoruyla değilde kendi isteğiyle gidiyor gibi konuşmuşsunuzne alaka
kardesim ben 29,5 devamsızlıkla mezun oldum, okuldan kaçacaksan o gün gitmeyeceksin bu kadar basit gidersin internet kafede 2-3 saat takılırsın sonra kalan vakitte makara yapar gezersin çay-kahve ve yemek yenir biter.yani hocam hiç mi öğrenci olmadınız bir de sanki aile zoruyla değilde kendi isteğiyle gidiyor gibi konuşmuşsunuz
Sabah gidilir öğlen kaçılır ki Yarım gün yarım gün yok yazılalım devamsızlık çabuk çabuk dolmasın.kardesim ben 29,5 devamsızlıkla mezun oldum, okuldan kaçacaksan o gün gitmeyeceksin bu kadar basit gidersin internet kafede 2-3 saat takılırsın sonra kalan vakitte makara yapar gezersin çay-kahve ve yemek yenir biter.
kardesim ben 29,5 devamsızlıkla mezun oldum, okuldan kaçacaksan o gün gitmeyeceksin bu kadar basit gidersin internet kafede 2-3 saat takılırsın sonra kalan vakitte makara yapar gezersin çay-kahve ve yemek yenir biter.
yanlış, eğer kaçılıyorsa o günün tadı çıkmalıSabah gidilir öğlen kaçılır ki Yarım gün yarım gün yok yazılalım devamsızlık çabuk çabuk dolmasın.
Şahsen ben sabah gidip öğlen kaçma taraftarıyım saat 8 den 4 e kadar ne yapacam dışarıda.Alıntıyı görüntüle
29 özürsüz olacaktı son günlere doğru dilekçe ile izinliye aldırmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış, eğer kaçılıyorsa o günün tadı çıkmalı
Bana kalırsa her türlü ailen durumdan haberdar olacak gibi ve bence bunu öğretmenden önce senin söylemen daha iyi olur. Büyük ihtimalle kızmalarından korkuyorsun ama eğer söylersen en azından hocalarınla konuşup disiplin olacaksa bile bunu konuşarak tatlıya bağlayabilirler.ya beyler devamsizlik konumuz degil disiplinlik olur muyum nasil kurtulabilirim taktik verin ailemin ogrenmemesi lazim
tarz farkı 2-3 kişi olunca zaten sarmazŞahsen ben sabah gidip öğlen kaçma taraftarıyım saat 8 den 4 e kadar ne yapacam dışarıda.
Ya babam ogrense cok bisey yapmazda disipline verilirse sikinti olur sicilime falan islenir bu sefer yurt disina cikarken kotu olur sicilimin temiz olmasi lazimBana kalırsa her türlü ailen durumdan haberdar olacak gibi ve bence bunu öğretmenden önce senin söylemen daha iyi olur. Büyük ihtimalle kızmalarından korkuyorsun ama eğer söylersen en azından hocalarınla konuşup disiplin olacaksa bile bunu konuşarak tatlıya bağlayabilirler.
kanki ama bi arkadasim var ayni okulda bi kiza obez dedi diye disiplin yedi 1 hafta uzaklastirma aldi simdi bu kadar kucuk bir olaydan bile disiplin yediyse ben her halukarda yemez miyimKanka disiplin yediysen bile ki yemezsin savunma hakkın var savunma dilekçene bi yakınını kaybettiğini onu görmen gerektiğini falan yazıp bi tık dramatik kolpalar atarsın. Savunman kabul olur
Dediğim savunma tarzında güzel bi dille bi şeyler yazarsın denendi onaylandı raad olkanki ama bi arkadasim var ayni okulda bi kiza obez dedi diye disiplin yedi 1 hafta uzaklastirma aldi simdi bu kadar kucuk bir olaydan bile disiplin yediyse ben her halukarda yemez miyim
Neden hocamhocam kusura bkmayında biraz boş yapmışsınız bu mesajda
bende okuldan kaçtım kaçmasına bi şey demiyorum ki zaten, ama kaçacaksan her ihtimali düşünüp kaçıcaksınyani hocam hiç mi öğrenci olmadınız bir de sanki aile zoruyla değilde kendi isteğiyle gidiyor gibi konuşmuşsunuz