Okullar 2. dönem uzaktan eğitime geçer mi sizce?

Arkadaşlar normalde ben pek kapanmasını istemem ama durum o yola gitmekte zaten birkaç üst düzey yetkili ise uzaktan eğitime geçmeyi Kabine'de konuştukları ama bir yetkili tarafından söylendi dedikodu olarak eğer o doğruysa vaka sayılarının patlaması ile tekrar o Zoom patlatma günleri yakındır diye düşünüyorum aslında bence ihtimal olabilir çünkü o son günlerde vaka sayıları 70.000 kadar dayandı ve öyle devam ederse 100.000 bulabilir zaten birçok gelişmiş ve gelişmekte bulunan ülke omicron varyantı karşısında ya yarı zamanlı kapanma veya tam zamanlı kapanmaya gitti zaten normal virüsten bir yana omicron varyantı belirtileri bayağı farklı diyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ama bana göre bence öyle bir olay mümkün değil hem ekonomi yükü ağır olur hem de erken seçim ihtimallini artırmakta seçim ihtimallini göze alamazlar.
Kapatılmasın fakat öğrencileri ikiye bölüp sabahçı-öğlenci yapsınlar.

Kapanma olmaz olmayacakta şu kapanmada bile 5 sene geri gitti her şey çok şeyler aldı .

Arkadaşlar normalde ben pek kapanmasını istemem ama durum o yola gitmekte zaten birkaç üst düzey yetkili ise uzaktan eğitime geçmeyi Kabine'de konuştukları ama bir yetkili tarafından söylendi dedikodu olarak eğer o doğruysa vaka sayılarının patlaması ile tekrar o Zoom patlatma günleri yakındır diye düşünüyorum aslında bence ihtimal olabilir çünkü o son günlerde vaka sayıları 70.000 kadar dayandı ve öyle devam ederse 100.000 bulabilir zaten birçok gelişmiş ve gelişmekte bulunan ülke omicron varyantı karşısında ya yarı zamanlı kapanma veya tam zamanlı kapanmaya gitti zaten normal virüsten bir yana omicron varyantı belirtileri bayağı farklı diyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ama bana göre bence öyle bir olay mümkün değil hem ekonomi yükü ağır olur hem de erken seçim ihtimallini artırmakta seçim ihtimallini göze alamazlar.
Kapanmaz.Amerika da 1 milyondan fazla vaka çıkıyor avrupa da 100k üstü çıkıyor kapanmıyor.Şuan görünen bu varyantın ağır hasta etmediği.

Suyunu çıkardıklarını düşünüyorum. Küresel sermayeyi zengin edicez diye kafayı yediler. Rakamların gerçekliğine inanmıyorum. Paraya döktüler işi iyice. Zaten zor bir dönemden geçiyoruz. Tekrardan insanlar eğitimlerine ara verip dükkanlarının kepenglerini indiremezler. Nasıl bir yol izleyecekler çok merak ediyorum.

@123kral14 @FERRUM bizim John Wick ismail değil mi bu SLDKFHGHSDLFKHDSIFHGSDF
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın profilinden eski konularını inceleyin, John Wickten daha aksiyonlu bir hayata sahip bu arkadaş
1 2 tanesini okudum da genel de mağdur o oluyordu. İnanıyordum da. Baktım her gün başka konu. Tamam o zaman agam bizle eyleniğ dedim.

1 2 tanesini okudum da genel de mağdur o oluyordu. İnanıyordum da. Baktım her gün başka konu. Tamam o zaman agam bizle eyleniğ dedim.
8 ay öncesinden yani ben daha banlanmadan önce bu arkadaşın troll olduğundan işkillenmiştim, memed abiye de söyledim ama arkadaş hala banlı değil anlamadım.

Tüh be :D

Bu arada troll olduğunu yüzüne vurduğunuzda sizi modlara perma banlatacağını söyleyerek tehdit ediyor :D
@Alexa @FERRUM
IMG_20220105_205939.jpg

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Güzrl kârdeşim gizli bilgi 2.yazililar tamamen bitip e okula girdikten sonra kapatıcaklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,026
Üyeler
185,211
Son üye
acatchynick
Geri