şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,444
Deprem bölgesinde 2. dönem devam zorunluluğu yok.Deprem haricî olanlar 1 hafta idi deprem bölgesinde olanlar 2 hafta güncel bilgi gelmediyse
Deprem bölgesinde 2. dönem devam zorunluluğu yok.Deprem haricî olanlar 1 hafta idi deprem bölgesinde olanlar 2 hafta güncel bilgi gelmediyse
O sadece 10 il için şuanlıkDevam şartı aranmayacak yazıyor haberde tüm iller için mi yoksa 10 il için mi
Yok estağfurullahshowda 81 il yazıyordu o yüzden öyle dedim hocam kusura bakmayın
10 İl.Devam şartı aranmayacak yazıyor haberde tüm iller için mi yoksa 10 il için mi
harbiden ya yökten haber yok muSadece okullardı dimi YÖK vs açıklama yapmadı üniversiteler için
Üniversiteler için okulunun duyurularına bak. Benim üniversite 17 Şubat'a kakar tatil yaptı.Sadece okullardı dimi YÖK vs açıklama yapmadı üniversiteler için
Henüz erken onlar için. Ama ertelenme durumu varmış LGS nin.LGS falan 1. dönem mi olacak sadece?
????daha şimdiden 71i kabullendir.eye çalışıyorlar amaçları ne acaba yardımı da engellediklerine göre.
öyle olur devam şartı yok çünküLGS falan 1. dönem mi olacak sadece?
KatılıyorumHm anladım valla okul olsa bile psikolojik olarak çöküşteyiz kimsenin morali yok zor zamanlardan geçiyoruz ama eğitiminde aksamaması lazım bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak yüzyılın felaketi ya Allah dayanma gücü versin![]()
Sadece 1. dönem olunca sorular zor oluyor ya.????
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
öyle olur devam şartı yok çünkü