Gerçek Walter White
80+ Bronze
Dahası
Yeni tip virüs ülkemize geldi,okullara yansır mı bu durum?
Sanmam. Çok uzun süre kapalı kaldı zaten. Daha fazla kalması virüsten daha fazla zarar getirecektir. Kapanacak ise yeni virüsün görüldüğü okullar kapatılır.Yeni tip virüs ülkemize geldi,okullara yansır mı bu durum?
bakanın kapamaya niyeti yok.zaten her yer açıkken sadece okulların kapalı kalması saçma olur önce eğlence mekanları gibi yerler kapanmalıYeni tip virüs ülkemize geldi,okullara yansır mı bu durum?
kapanmaz çünkü öğretmenler full yatıyor karşılığında çoğu yayın bile açmıyor salla dersi al maaşı kafasına geçiyorlar online eğitim bu ülkeye gitmez zaten altyapımız malum anlatmaya gerek yokYeni tip virüs ülkemize geldi,okullara yansır mı bu durum?
Nein Walter NeinYeni tip virüs ülkemize geldi,okullara yansır mı bu durum?
Ders açmayan hoca var mı? Ben o kadar okul görmeme rağmen rasltlamadım.kapanmaz çünkü öğretmenler full yatıyor karşılığında çoğu yayın bile açmıyor salla dersi al maaşı kafasına geçiyorlar online eğitim bu ülkeye gitmez zaten altyapımız malum anlatmaya gerek yok
örnek kardeşimin hocaları çoğu tatilden foto atıp dersle alakası bile yok arada bir kanıt olarak yayın açıyorlar bitti al maaşı zaten yazında yatıyorlar maaş alıp bir de 9k maaş istiyorlar komikDers açmayan hoca var mı? Ben o kadar okul görmeme rağmen rasltlamadım.