Neler Yeni

Yarın okullar açılıyor.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
1 aylık tatilin ardından okullar açılıyor. 1 ay yan gelip yattığım için hem kilo almış hemde tembelleştim. Şimdi okullara alışma vakti :/
Yarın işbaşı yapıyoruz.D

3.George

80+ Bronze
liseden başka ne bekliyorsunuz ki . bende lise de öğretmenlik yapıyorum . bu arada taktiri kaçırmana üzüldüm . hocalara söyledin mi bilmiyorum ama söylemene rağmen yardımcı olmadılarsa bir şey demekte istemiyorum.
Söyledim gayette hepsi yardımcı oldu ama bir hocamız salı günü imzalamış ve e okulunu kapatmış, çarşambada okulda olmadığından diyemedim. perşembe günüde desem kızardı demedim. O hocamız da bana hakkımıı vermedi. Herkesi sonradan yükseltip benden düşük notu olanların sözlülerini bol bol verip benim denemelerim ve sınavlarım o kadar iyiyken bana onlardan düşük vermesi benim sinirimi bozdu. Yinede onu seviyorum. bu arada ne öğretmeniydiniz?

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
rdr2 oynuyodum ya

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Abi tatil bi ise yaramadı ya tam tatil başında mouse u sattım yeni alıcam diye mouse u alana kadar tatil bitti geçen gün aldım hala gelmedi ben bu tatilden ne anladım bozuk rival 3 wireless la idare etmeye çalışıyom aşırı takılıyo god of war bile oynanmıyo

2mApoo

80+ Silver
Bizde açılmıyor EZZZZ
iyiki deprem olmuş yaaa okul yok (!) :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,541
Üyeler
163,185
Son üye