Hiç heves etme benceFen lisesini kazandım gidemicem ya
İlk kez okula gitmeye hevesleniyorum olaya bak
Açılsın bi hafta gidelim sonra kapansın
açılmaz açarsalar allah bizi korusun mekanik center olsun xDSizce okullar açılır mı açılmazsa uzaktan eğitim mi olur yada "seyreltilmiş eğitim" mi olur görüşleriniz neler ?
ben sınavdan yeni çıktım ve kafam rahat olduğundan böyle diyorum, umarım başarılı olursun derslerindeUmarım açılır.
Gerekli tedbirleri alıp okulumuza gideriz.
Yoksa evde kalmaktan kafayı yiyeceğim.
Uzaktan eğitim hiç başarılı değil,
Eksik kalan bir çok konularım var maalesef.
Ve LGS Bende Dahil ☹.Bu sene yks ye girecek olanlara geçmiş olsun sıkıntılı geçecek bu sene (bende dahil )
Kesinlikle bayram çok önemli bir etken, her şey bayramdan sonra belli olacak ancak okulların bu durumda açılması çok riskliBence belli önemli dersler için okula gidicez 3,4 saat sonra evde diğer dersleri online olarak işleyecez. Eğer virüs öncesi gibi olursa vaka sayısı 10 katına çıkar o imkansız. Ya da okullar bu yıl açılmaz , ekimin 30 una kalır uzatılır bu durum. Bir bilim kurulu üyesi bayramdan sonra daha netleşicek demişti. Bayram da vakalar çok artmazsa 31 ne açılması mümkün okulların.
Katılıyorum ülkede 1 vaka varken kapandı şu anda 900 küsür vaka var. Hem 1. sınıftakiler nereden bilecek koronayı bilseler dahi sosyal mesafe olsun elini ağzına götürme olsun çoğunu yapmayacaklar ne kadar öğretmende başlarında dursa . Çok sıkıntılı bir durum.Kesinlikle bayram çok önemli bir etken, her şey bayramdan sonra belli olacak ancak okulların bu durumda açılması çok riskli
1. Sınıfı geç biz bu sene 12. Sınıf olarak sosyal mesafeyi uygulayamayızKatılıyorum ülkede 1 vaka varken kapandı şu anda 900 küsür vaka var. Hem 1. sınıftakiler nereden bilecek koronayı bilseler dahi sosyal mesafe olsun elini ağzına götürme olsun çoğunu yapmayacaklar ne kadar öğretmende başlarında dursa . Çok sıkıntılı bir durum.