Neler Yeni

Okullar ne zaman açılır yada açılır mı ?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Türkiyede yaşıyoruz, açarlar.
Bildiğime göre açılırsa 3 gün okul 4 gün tatil şeklinde sıra sıra gidilecek. Ama bu bile risk, hem okuldan hemde toplu taşımadan virüs kapılmayacağı bulaştırılmayacağının bir garantisi yok. En iyi hiç açılmaması gerekli.

Ahmettİlhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ahmet İlhan
COK İYİ KAZANIRSIN BAYA KAYNAK AL 100E YAKIN VEYA FAZLA BENIM 120KUSUR KAYNAĞIM VARDI pardon caps açık kalmış hergün en az 200 soru şimdiden dershaneye yazıl soru çözmeye başla en az 200

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,643
İsim
Sarp Yılmaz
Bence belli önemli dersler için okula gidicez 3,4 saat sonra evde diğer dersleri online olarak işleyecez. Eğer virüs öncesi gibi olursa vaka sayısı 10 katına çıkar o imkansız. Ya da okullar bu yıl açılmaz , ekimin 30 una kalır uzatılır bu durum. Bir bilim kurulu üyesi bayramdan sonra daha netleşicek demişti. Bayram da vakalar çok artmazsa 31 ne açılması mümkün okulların.
Dostum bir şey değişmez bulaşacak olan virüs o 3-4 saatte bulaşmıyor mu ? mesai saatleri dışında mı oluyor virüsün ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce okullar açılır mı açılmazsa uzaktan eğitim mi olur yada "seyreltilmiş eğitim" mi olur görüşleriniz neler ?
Sıfırı görmeden açmazlar diye tahmin ediyorum yani olması gereken bu.
ayrıca saçma sapan Avm de gezerken tatil yaparken virüs sıkıntı değil okul diyince mi sıkıntı diyen insanlara da cevabım şu ben mi geziyorum kardeşim ben 4 aydır evimde oturuyorum çıkanları çağırın okula allah allah bir başkasının vebalini ben mi ödeyececğim.

Mergen

80+ Bronze
Okulları açtıklarında öğrencilerin nerdeyse hiçbirinin kurallara uymayacağını bizde biliyoruz, meb de. O yüzden vaka sayıları 0 a inmeden okulları açmak 2. büyük dalgaya neden olur.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
COK İYİ KAZANIRSIN BAYA KAYNAK AL 100E YAKIN VEYA FAZLA BENIM 120KUSUR KAYNAĞIM VARDI pardon caps açık kalmış hergün en az 200 soru şimdiden dershaneye yazıl soru çözmeye başla en az 200
Zaten dershaneye yazildim agustosun sonunda baslicak

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Dostum bir şey değişmez bulaşacak olan virüs o 3-4 saatte bulaşmıyor mu ? mesai saatleri dışında mı oluyor virüsün ?

Sıfırı görmeden açmazlar diye tahmin ediyorum yani olması gereken bu.
ayrıca saçma sapan Avm de gezerken tatil yaparken virüs sıkıntı değil okul diyince mi sıkıntı diyen insanlara da cevabım şu ben mi geziyorum kardeşim ben 4 aydır evimde oturuyorum çıkanları çağırın okula allah allah bir başkasının vebalini ben mi ödeyececğim.
Virüsün bulaşmamasını isteseler zaten tarih vermezlerdi aşıyı bulunca açarız gibi açıklamalar gelirdi. Açılırsa eğer riski en aza indirmeye çalışacaklar o da böyle olur diye düşünüyorum. 1bin kişilik bir ortamda 5 virüslü kişi 8 saatte bütün herkese yayıyorsa virüsü 5 saatte 700 kişiye yayar gibi düşün. Riski azaltma çabaları.

Sonuça bakarsak 2 günde herkes korona olur yine ama

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,643
İsim
Sarp Yılmaz
Virüsün bulaşmamasını isteseler zaten tarih vermezlerdi aşıyı bulunca açarız gibi açıklamalar gelirdi. Açılırsa eğer riski en aza indirmeye çalışacaklar o da böyle olur diye düşünüyorum. 1bin kişilik bir ortamda 5 virüslü kişi 8 saatte bütün herkese yayıyorsa virüsü 5 saatte 700 kişiye yayar gibi düşün. Riski azaltma çabaları.

Sonuça bakarsak 2 günde herkes korona olur yine ama
Aşı bulunana kadar kapatmaları imkansız öyle bir olamaz fakat en azından vaka sayıları 0'a inene kadar bekleyebilirler.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Aşı bulunana kadar kapatmaları imkansız öyle bir olamaz fakat en azından vaka sayıları 0'a inene kadar bekleyebilirler.
Aşının bulunması türkiyede vakaların 2 li basamaklara düşmesinden daha çok olası geliyor bana. Yolda neredeyse çok az kişi maske takmış oluyor. Korona bulaşmasında ne yapsın. Hem önümüzde bayram var. Bayramda sokağa çıkma yasağı gelmezse bu gidişle gelmesi zor gibi vakalar çok artıcak bence arife günü iğne atsan yere düşmez hale geliyor sokaklar .

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Salgının seyrine göre. Açılması lazım aksi taktirde günde 15 saat ders işlemek zorunda kalacağız. Bakalım o tarih gelince göreceğiz. Kararlar doktorlar ve bilim kurulu üyeleri ile veriliyor. İşi bilen onlar. Bakacağız.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,643
İsim
Sarp Yılmaz
Aşının bulunması türkiyede vakaların 2 li basamaklara düşmesinden daha çok olası geliyor bana. Yolda neredeyse çok az kişi maske takmış oluyor. Korona bulaşmasında ne yapsın. Hem önümüzde bayram var. Bayramda sokağa çıkma yasağı gelmezse bu gidişle gelmesi zor gibi vakalar çok artıcak bence arife günü iğne atsan yere düşmez hale geliyor sokaklar .
Yani dediğim gibi pek açılması taraftarı değilim okulların.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Yani dediğim gibi pek açılması taraftarı değilim okulların.
Ben de değilim dershaneler de açılmasın ya ha okul ha orası. Ailem illa da gidicen 2 yıl kalmış üniversite sınavına diyorlar e kayıt olursam bir kere mecbur gidicez. Toplu olan her eğitim yerini açmasınlar ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,056
Üyeler
167,046
Son üye
teknikyazılım
Top Bottom