Neler Yeni

Okulların Açılma Durumu

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Okullar 21 Eylülde açılacakmış :/ Liseye yeni geçtim ve çok kötü etkileyeceğini düşünüyorum uzaktan eğitim iyi fakat yüz yüze eğitim kadar etkili değil birde müfredat konusu var onlarda sanırım sonradan belli olur.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Okullar 21 Eylülde açılacakmış :/ Liseye yeni geçtim ve çok kötü etkileyeceğini düşünüyorum uzaktan eğitim iyi fakat yüz yüze eğitim kadar etkili değil birde müfredat konusu var onlarda sanırım sonradan belli olur.
GAYET İyi
daha 9 a yeni geçtim
Uzaktan eğitim olduğunda hissettiğim:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen sınırlı bir müfredat koyarlar
SINAV OLMAMASI DİLEĞİYLE

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
ayın 21i gayet güzel be :D foruma doyucam desene :D

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Boşver zaten pc alacaktım bol bol oynarım işte (!)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
zor değil ben sana kitap gelmezse geçen senenin kitaplarının içini atarım yada pf bulruz

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9.sınıfı insanların abarttığına bakma sakın gerçekten istiyorsan evde de çok güzel çalışabilirsin
çalısabilirim ama EBA dersleri çok ama çok alt düzeyden alıyor zaten bana da başka çare kalmıyor evde çalısmaktan başka

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ben de 9. sınıfa geçdim ama haberleri izleyemedim uzakdan eğitim canlı dersle mi yoksa televizyon üzerinden mi olacak?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
sınav,sözlü olmasında
İsterse bir ömür okulda kalırım

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
zor değil ben sana kitap gelmezse geçen senenin kitaplarının içini atarım yada pf bulruz
çok teşekkür ederim ama sorun kitap değil içimde bir korku var bu sene yapamazsam diğer seneleri etkileyecek gibi ego olarak algılamayın ama başarılı bir öğrenciyim ve Fen Lisesine gidiyorum hedeflerim büyük korkuda burdan geliyor

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Katılıyorum.
Bana kalırsa evde çalışmak okuldan daha yararlı.
bencede okuldaki sigara kokusu v.b mikrofonumu hiiç açmadan tonguç dinler gibi dinliyorum çokta eğlenceli oluyor ben ilk uzaktan eğitim görünntülü konuşma gününde yasak olmasına rağen dışarıya çıktım bakkala gittim çokda eğlenceliydi ayrıca okuldaki kekoları görmüyorum sadece ders öğretmeni kitap ve defter okuldak rahatsız sıra sınıfta konuşanlar desi bölenler tahtaya çıkıp yapamayanlardan daha iyi

Top Bottom