ara uzar o zaman okullar artık açılmaz değilmi30 Nisana kadar kapalı olmaya devam edecek ve sağlık kuruluşlarından yeni bir açıklama gelene kadar da ne kadar uzayacağını o gün söyleyecekler. Yani tatil devam ediyor.
O konuda net bir bilgim yok.ara uzar o zaman okullar artık açılmaz değilmi
eylül ekime kadar açılmayacak deniyor ama30 Nisana kadar kapalı olmaya devam edecek ve sağlık kuruluşlarından yeni bir açıklama gelene kadar da ne kadar uzayacağını o gün söyleyecekler. Yani tatil devam ediyor.
Tatil uzamaya devam eder tabi ama herkes bir yandan açıklamalar yapıyor. Milli eğitim bakanı kesin bir şey söylediği zaman durum açıklığa kavuşacak.eylül ekime kadar açılmayacak deniyor ama
Önümüzdeki hafta içerisinde bilim kurulunun önerisine bakılacak önümüzdeki hafta en geç cumartesi günü belli olur açılmasının imkanı yok ama bilim kurulu Hazirana mı tarih verir yoksa kapatılmasını mı önerir onu bilemem ama yazın okul olmaz 45 derecede okula gitmek kimse istemez bunu da göze alırlar büyük ihtimal okullar eylüle kadar kapalıHerkese merhaba bugün ziya selçuk bir açıklama yaptı pek anlamadım yani okullar açılmayacakmı eylüle ekime kadar bunu anladım doğrumu anladım teşekkürler