Neler Yeni

Okulların açılmasına son 7 gün!

CemSultan01

80+ Bronze
Başka bir şey Yaparsan yolu sonu belli birlikte mezuna kalırsınız her şey dozunda tutarsan sorun olmaz ama bak dozunda hangi oyunlarını oynuyorsun
Bilmem oyun işte. Oyun hocam. Yani kızla bi apex atmamız vardır da ben kıza bakmaktan oynayamam gibi ergence bir düşünceye kapılır mıyım? Bilmem onu zaman gösterir.

CemSultan01

80+ Bronze
Kız seni seviyor mu
Bilmem. Bi kız buluşmada senin en sevdiğin rengi giyiyorsa veya çok güzel olmuşsun dediğindeki kıyafetini senin doğum gününde giyiyorsa ki doğum gününü sadede ikimiz birlikte kutladık. Beni seviyordur mu demek eğer oyleyse evet seviyor

melidoas6

80+ Silver
Bilmem. Bi kız buluşmada senin en sevdiğin rengi giyiyorsa veya çok güzel olmuşsun dediğindeki kıyafetini senin doğum gününde giyiyorsa ki doğum gününü sadede ikimiz birlikte kutladık. Beni seviyordur mu demek eğer oyleyse evet seviyor
Olum git yaz kıza seviyorum hatta yazma yüzüne de tepkisi ne olacak ama seviyordur heralde bu işlerden pek anlamam ben

CemSultan01

80+ Bronze
Son düzenleme:

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Günlük tekrar yap. Çok çalış demiyorum, günlük 1-2 saat tekrar yapman yeterli.

Tre-x

80+ Silver
9. Sınıfsan bol bol eglen dersle kafayı bozma karıyla kızla takıl sporla ugras futbol olur basket olur dövüş sporu olur vücut geliştirme olur fark etmez mutlaka bir sporla uğraşmak zorunda ol anı biriktir ve en önemlisi hiç kimseye güvenme aga diyeceklerine bile

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

Top Bottom