Neler Yeni

🚨 8 BÜYÜK REFORM GELİYOR!

BabaVoss7

80+ Silver
Bu haberin tamamı memurlara yarıyor, özel sektör hikaye katılıyorum
işte her memuruda kapsamıyor misal. polisler sağlıkçılar vs benimde dahil olduğum çoğu şey 24 saat usülü olduğundan haftada 70 saat üstü devam edecek şimdi olduğu gibi.
Ben bu yine zewnginlere yarıcak diye yordum şahsen. rahat zevkine emekli olmuş. zengin evi arsası olan emekliler daha çok zengin olacak gibi.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu ülkede ne zaman tanımadığın, beraber bulunmadığın bir insan senin hakkında yaşın üzerinden cümle kuruyorsa ondan hayır gelmez bırak cevap vermeye değmezler.
Hem beni tanımıyor hem de sözde benden büyük olmasına rağmen yaşadığı dönemden habersiz. Bir kişinin kira verdiği halde ev sahibi olabildiği zamanlardan, iki kişinin çalışmak zorunda olup aç karnını anca doyurduğu bir döneme gelmişiz. Bunun adı "kalkınma" olmuş.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Alihan YILMAZ
Bir zamanlar her mahallede bir araç olurdu. O da ikinci dünya savaşından kalma bir tenteli Willys Jeep. Onu da ya Kaymakam, ya da Garnizon komutanı kullanırdı. İşte özlenen o güzel yıllar.

Nüfusun yarısından devletin bihaber olduğu ve çoğu kişinin nüfus kaydı bile olmadığı yıllar. CHP tek parti yılları. Sonra da zaten bir daha tek başına hükümet olamadılar.

Günümüzde her hanenin bir arabası var. Hatta bazılarına bir de yetmiyor, iki tane var.

Nereden nereye.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir zamanlar her mahallede bir araç olurdu. O da ikinci dünya savaşından kalma bir tenteli Willys Jeep. Onu da ya Kaymakam, ya da Garnizon komutanı kullanırdı. İşte özlenen o güzel yıllar.

Nüfusun yarısından devletin bihaber olduğu ve çoğu kişinin nüfus kaydı bile olmadığı yıllar. CHP tek parti yılları. Sonra da zaten bir daha tek başına hükümet olamadılar.

Günümüzde her hanenin bir arabası var. Hatta bazılarına bir de yetmiyor, iki tane var.

Nereden nereye.

Nufüstan haberdar olan AKP, 730 bin mülteciyi kaybetmiş. Bilgine!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,202
Üyeler
163,441
Son üye
starxewa
Top Bottom