Neler Yeni

Okulu bırakıp başka bölüme geçme

TheGrim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yusuf
Sevmediğin,okurken ızdırap gibi gördüğün,çalışırken zevk almadığın bir bölümde devam etmek akıllıca değil.Ama bu işin bencesi.Aynı yollardan geçtim.Bu tarz konularda karar verecek olan sensin.Geçmeyi düşündüğün bölümlerin ders içeriklerine tek tek bak.Gerçek anlamda zevk alacağını düşünüyorsun dünyanın sonu değil hatta bazen başlangıcı :)
Kendin adına hayırlı bir karar vermen dileğiyle

mantıksız. mühendislik daha zor

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,129
İsim
Eşref Tek
Arkadaşlar selamlar. Üniversite 1. Sınıftayım. Ama galiba sınıfta kalacağım pratik dersleri çok beceremiyorum.Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum artık. Başka bölümleri araştırmaya başladım. Sizce dişi bırakıp mühendisliğe geçmek mantıklı mı? Bir hedefim olmadan sıralamam yettiği için yazmıştım ama hep sağlıkçı olmak istiyordum.Ama şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum.
Hocam kendim deneyimlemedim ama Mühendisliği severek yazanlar bile bin pişman ve kan ağlıyorlar dolayısıyla çok da mantıklı bir seçim olmaz gibime geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Pascal
Hocam kendim deneyimlemedim ama Mühendisliği severek yazanlar bile bin pişman ve kan ağlıyorlar dolayısıyla çok da mantıklı bir seçim olmaz gibime geliyor.
Ya gerçekten napacağım bilmiyorum sınıfı geçebilir miyim diye o kadar uğraşıyorum ki olmuyor ama verdiğim emek bir hiç oluyor

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Alihan YILMAZ
Ya gerçekten napacağım bilmiyorum sınıfı geçebilir miyim diye o kadar uğraşıyorum ki olmuyor ama verdiğim emek bir hiç oluyor
Kendini küçümsüyorsun.
Kendini motive etmen gerekiyor.

Yol almışken yeni bir yöne sapmak, daha çok enerjini tüketir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,954
Üyeler
172,579
Son üye
usbysl