Keşke 1-2 çocuk olsa sosyal medyada binlerce içerik var.Aslında onu yapan çocuğu okuldan uzaklaştırarak sorunu çözebilirlerdi.
Bizim okulda tık tok çekiyorlar diye yasakladılar hâlâ çekiyor tek hücreli amiplerOkul mu askeriye mi? Akıllı telefon yasak tuşlu telefon serbest. Acemi birliğine gittiniz sanırım.
Bizim okulda olabilirsin reis senvalla bizim okulda da yasaktı ben her gün götürürdüm arama yapılcagı önceden haberi gelirdi ona göre saklardık hiç yakalanmadım sınava bile telefonla girdğim oldu
Basedderste clash royale vs atamıcaksak neden okula gidiyoruz ki
Almanca dersinde ses açık oynuyorlar müthiş film woeifjdjrderste clash royale vs atamıcaksak neden okula gidiyoruz ki
Fatherless Behaviourbazı salaklar birbirlerini çekip ifşa diye sağa sola attığından okul yönetimleri de böyle kararlar alıyor.ben mesela yurtta kalıyodum lisede erkek yurdunda akıllı telefon serbestti ama kız yurdunda yasaktı.birbirlerini soyunurken çekip paylaşıyolarmış.
Valla reis bizim sınıfa 15K lık 24.000BTU efsane bir klima takmışlar.Okul yönetiminin söylediği şey tam olarak başlıkta. TikTok falan çekiyorlarmış herhalde. Okula akıllı telefonla gelebilmenin imkanı kalmıyor. WhatsApp ve diğer uygulamalara da giriş mümkün değil okuldan çıksak bile telefon evde olacak. Sırf bu kararları için kamerasız tuşlu telefon almamızı söylüyorlar. Her sınıfa bir dolap alamamışlar demek ki . Bu okul beni aşırı güldürüyor. 2 yıldır tek isteğim basketbol potası o bile yok. Bunlar normal şeyler mi? Lise.
ben dolaba gerek olduğunu düşünmüyorum bizde her şube için saklama kabı alındı ve bir odaya konuluyorOkul yönetiminin söylediği şey tam olarak başlıkta. TikTok falan çekiyorlarmış herhalde. Okula akıllı telefonla gelebilmenin imkanı kalmıyor. WhatsApp ve diğer uygulamalara da giriş mümkün değil okuldan çıksak bile telefon evde olacak. Sırf bu kararları için kamerasız tuşlu telefon almamızı söylüyorlar. Her sınıfa bir dolap alamamışlar demek ki . Bu okul beni aşırı güldürüyor. 2 yıldır tek isteğim basketbol potası o bile yok. Bunlar normal şeyler mi? Lise.