Neler Yeni

Okulumuzda TM Sınıfı Açılmıyor...

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
Öncelikle iyi forumlar. Ben 10. sınıfa giden bir fen lisesi öğrencisiyim. Bu yıl sonunda alan seçimi yapacağız ve büyük ihtimalle TM sınıfı açılmayacak. Benim aklımda "kesinlikle bu olsun" , "bunu okumalıyım" dediğim bir bölüm yok ama her ne kadar yazılıma pek düşkün olmasam da pc mühendisliği seçeneklerim arasında. Öte yandan psikoloji ve psikolojik terimleri seviyorum. Ayrıca ailem beni hukuk fakültesi okumam konusunda destekliyor, ben de soğuk değilim bu fikre. Peki sizce ne yapmalıyım. Aklıma MF'den hazırlanıp TM'den tercih yapmak da geliyor. Teşekkürler.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
tm den pc mühendisliği olmuyor zaten mf olman lazım

mf oku pc mühendisliğini %100 ingilizce veren yada türk alman üniversitesinde okursan çok iyi olur senin için diğer türlü hukuk ve adaletin olmadığı bir yerde nasıl çalışacaksın

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Öncelikle iyi forumlar. Ben 10. sınıfa giden bir fen lisesi öğrencisiyim. Bu yıl sonunda alan seçimi yapacağız ve büyük ihtimalle TM sınıfı açılmayacak. Benim aklımda "kesinlikle bu olsun" , "bunu okumalıyım" dediğim bir bölü yok ama her ne kadar yazılıma pek düşkün olmasam da pc mühendisliği seçeneklerim arasında. Öte yandan psikoloji ve psikolojik terimleri seviyorum. Ayrıca ailem beni hukuk fakültesi okumam konusunda destekliyor, ben de soğuk değilim bu fikre. Peki sizce ne yapmalıyım. Aklıma MF'den hazırlanıp TM'den tercih yapmak da geliyor. Teşekkürler.
Mf olman gerek bilgisayar m icin

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mf olman gerek bilgisayar m icin
Kendimi anlatamadım sanırım. Orada kastettiğim şey aklımda net bir bölüm olmadığı, yani psikoloji veya hukuk da düşünebileceğimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

tm den pc mühendisliği olmuyor zaten mf olman lazım

mf oku pc mühendisliğini %100 ingilizce veren yada türk alman üniversitesinde okursan çok iyi olur senin için diğer türlü hukuk ve adaletin olmadığı bir yerde nasıl çalışacaksın
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki psikoloji hakkında ne düşünüyorsunuz. Şans vermeli miyim?

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
Kendimi anlatamadım sanırım. Orada kastettiğim şey aklımda net bir bölüm olmadığı, yani psikoloji veya hukuk da düşünebileceğimdi

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki psikoloji hakkında ne düşünüyorsunuz. Şans vermeli miyim?
ülkenin %90 nın psikolojisi bozuk ama tabii ki insanların psikologa gidecek parası yok bu yüzden yurt dışı için MF her türlü mantıklı

Selimcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mehmet Selim Eğin
Fen lisesine gidiyorsan öyle ne yazık ki. Sayısalcı olacak olanlar oraya gittiğinden ötürü sözel ya da eşit ağırlığa pek talep olmuyor. Ve Sayısal bir bölüm seçmeyecek isen sayısal okuma bence çünkü çok ağırlık binecek üstüne. Önerim ne okumak istediğini seçmen.

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ülkenin %90 nın psikolojisi bozuk ama tabii ki insanların psikologa gidecek parası yok bu yüzden yurt dışı için MF her türlü mantıklı
Tespit desen var. Şaka bi yana maalesef doğru bir tespit. İngilizce olmayan bir mühendislik öğreniminin mantıklı olmadığı konusunda hemfiriz değil mi?

kırmızışarapp

80+ Silver
Öncelikle iyi forumlar. Ben 10. sınıfa giden bir fen lisesi öğrencisiyim. Bu yıl sonunda alan seçimi yapacağız ve büyük ihtimalle TM sınıfı açılmayacak. Benim aklımda "kesinlikle bu olsun" , "bunu okumalıyım" dediğim bir bölüm yok ama her ne kadar yazılıma pek düşkün olmasam da pc mühendisliği seçeneklerim arasında. Öte yandan psikoloji ve psikolojik terimleri seviyorum. Ayrıca ailem beni hukuk fakültesi okumam konusunda destekliyor, ben de soğuk değilim bu fikre. Peki sizce ne yapmalıyım. Aklıma MF'den hazırlanıp TM'den tercih yapmak da geliyor. Teşekkürler.
Kendin ne istiyorsan ve neyi yapmayı seviyorsan onu yap. Kimseyi dinleme...

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
bilgisayar mühendisliği için sayısal seçmen lazım ama psikolog olacaksan TM cok rahatlatır seni ben TM yim 10 11 ders edebiyat görüyoruz sana kalmış.

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
bilgisayar mühendisliği için sayısal seçmen lazım ama psikolog olacaksan TM cok rahatlatır seni ben TM yim 10 11 ders edebiyat görüyoruz sana kalmış.
Peki edebiyattan ve ezber yapmaktan memnun musunuz. Birde TM'yi seçmenizde ne etkili oldu

Ayrıca sınava sayısal üzerinden hazırlanıp AYT'de TM çözmeme engel var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,156
Üyeler
163,953
Son üye
YalnızKutup
Top Bottom