Neler Yeni

Okulun ilk günü hangi parfüm sıkılmalı?

4rael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Orman
Mavi-fresh temalı parfüm sıkıp gitmek istiyorum mevsimden dolayı ama kararsız kaldım. Seçenekler fotoğrafta. Siz olsanız okulun ilk günü hangi parfümü sıkardınız? Siyah puma eşofman (ya da gri tam karar veremedim)-beyaz ve desenli tişört ile gideceğim bu kombine (kombincik) hangi parfüm daha tutarlı ve uyumlu sizce?
Seçenekler fotoğrafta:

Ekler

• 9GVKNHf (1).jpeg
    9GVKNHf (1).jpeg
    557.3 KB · Hit: 93
Mavi-fresh temalı parfüm sıkıp gitmek istiyorum mevsimden dolayı ama kararsız kaldım. Seçenekler fotoğrafta. Siz olsanız okulun ilk günü hangi parfümü sıkardınız? Siyah puma eşofman (ya da gri tam karar veremedim)-beyaz ve desenli tişört ile gideceğim bu kombine (kombincik) hangi parfüm daha tutarlı ve uyumlu sizce?
Seçenekler fotoğrafta:
Hacı Şakir sabun ile yüzünüzü yıkıyabilirsiniz.

4rael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Orman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demek istediğim, bu kadar abartmanıza gerek yok. Ben karşıma carl sagan dirilip gelse bu kadar hazırlanmam. Bu kadar kasmayın yani.
Parfümü sıkmam 5 saniyemi bile almıyor bu kadar hazırlanmak derken öyle bende Kasmıyorum yani. Boşu boşuna konuyu kirlettiniz bu forumda sadece ekran kartı gibi teknolojik şeylerin konusunu açmak lazım önem görülmesi ve dalga geçilmemesi için anladığım kadarıyla.

Parfümü sıkmam 5 saniyemi bile almıyor bu kadar hazırlanmak derken öyle bende Kasmıyorum yani. Boşu boşuna konuyu kirlettiniz bu forumda sadece ekran kartı gibi teknolojik şeylerin konusunu açmak lazım önem görülmesi ve dalga geçilmemesi için anladığım kadarıyla.
Tam olarak forumda bu konuyu açıp insanların cevaplarını vb de okuyup bu konuyu araştıracak kadar kasıyorsunuz. Hangi parfümü sıkmalıyım diyorsunuz üstelik okula giderken. Herhangi birini sıkın sıkacaksaniz işte okul bu beyaz saray değil.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,253
İsim
uwu
Ben parfüm kullanmıyorum ve kullanmamda ama hafif kokular her zaman daha iyi olur

4rael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Orman
Tam olarak forumda bu konuyu açıp insanların cevaplarını vb de okuyup bu konuyu araştıracak kadar kasıyorsunuz. Hangi parfümü sıkmalıyım diyorsunuz üstelik okula giderken. Herhangi birini sıkın sıkacaksaniz işte okul bu beyaz saray değil.
Boş vaktim var ve parfümlerim arasında arada kaldım ve konu açtım bir mesajı da okumam 3 saniyemi falan alıyor sadece yine kasmak değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,411
Üyeler
160,245
Son üye
meowiyav
Top Bottom