Neler Yeni

Okulun ilk günü hangi parfüm sıkılmalı?

Clayz

80+ Silver
Mavi-fresh temalı parfüm sıkıp gitmek istiyorum mevsimden dolayı ama kararsız kaldım. Seçenekler fotoğrafta. Siz olsanız okulun ilk günü hangi parfümü sıkardınız? Siyah puma eşofman (ya da gri tam karar veremedim)-beyaz ve desenli tişört ile gideceğim bu kombine (kombincik) hangi parfüm daha tutarlı ve uyumlu sizce?
Seçenekler fotoğrafta:
parfum ne dok lımon kolonyasını allaha emanet

Boş vaktim var ve parfümlerim arasında arada kaldım ve konu açtım bir mesajı da okumam 3 saniyemi falan alıyor sadece yine kasmak değil.
Hocam şuan yaptıklarınız bile kasmaya giriyor. Parfüm bu kasmayın işte. Konu falan açmayın yanlış anlamayın açabilirsiniz elbette fakat bu kadar kasmayın gerçekten. Ayrıca boş vaktinizi parfüm yerine başka şeylere ayirmanizi öneririm

Qbört

80+ Bronze
Hocam şuan yaptıklarınız bile kasmaya giriyor. Parfüm bu kasmayın işte. Konu falan açmayın yanlış anlamayın açabilirsiniz elbette fakat bu kadar kasmayın gerçekten. Ayrıca boş vaktinizi parfüm yerine başka şeylere ayirmanizi öneririm
Adamın neyi kasıp kasmaması seni ne alakadar eder batıyor mu? Sormuş işte ya adam gibi cevap ver yada defol git konuşma.

Zechion

80+ Silver
Mavi-fresh temalı parfüm sıkıp gitmek istiyorum mevsimden dolayı ama kararsız kaldım. Seçenekler fotoğrafta. Siz olsanız okulun ilk günü hangi parfümü sıkardınız? Siyah puma eşofman (ya da gri tam karar veremedim)-beyaz ve desenli tişört ile gideceğim bu kombine (kombincik) hangi parfüm daha tutarlı ve uyumlu sizce?
Seçenekler fotoğrafta:
İlk gün dylan blue sık. Eros ve bleu de chanel gibi herkeste olmayan, güzel bir koku. Bleu de chanel ile de benzerliği var zaten.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Kimse adam gibi cevap vermemiş ben vereyim. İlk gün dylan blue sık. Eros ve bleu de chanel gibi herkeste olmayan, güzel bir koku. Bleu de chanel ile de benzerliği var zaten.

4rael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Orman
İlk gün dylan blue sık. Eros ve bleu de chanel gibi herkeste olmayan, güzel bir koku. Bleu de chanel ile de benzerliği var zaten.
Onu serbest bir günde sıkmıştım ve bu kokuyu kim böyle çok sıktı demişlerdi ben çok az sıktım demiştim inanmamışlardı sanki 10-20 fıs sıkmışım gibi oysa 3 sprey max sıkmıştım. Boğan bir koku olmasından şüpheleniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bleu de chanel dylan blue’nin daha hafifi gibi geliyor bana. Dior sauvage ikisinin karışımı gibi. Yada dior sauvage ve bleu de chanelin karışımı dylan blue’dir bilemiyorum üçüde %70-80 benzer birbirine koku olarak.

bwNN

80+ Silver
Kokusu nasil bilmem ama hawas gözüme baya güzel gözüktü.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,103
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Seçenekler fotoğrafta:
Hawas kullan

4rael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Orman
Kokusu nasil bilmem ama hawas gözüme baya güzel gözüktü.
Paco Rabanne İnvictus parfümüne çok benziyor deniliyor ben invictusu hiç denemedim ama çok popüler o da.

Top Bottom