Neler Yeni

Okulun ilk günü serbest gitmenin zararı olur mu?

2mApoo

80+ Silver
Sırf onun için serbest gideceğim hocam :D
git la git. Ayrıca genel olarak bir taktik veriyorum. keko tarzı erkekler dişilerin gözünde hep dikkatlerini çekmiştir fazla abartmadan "elite keko" dediğimiz tarzda giyin. Çok ekmeğini yedim
kıyafet konusunda etiketliyebilirsin ayrıca

Maykıl

80+ Silver
git la git. Ayrıca genel olarak bir taktik veriyorum. keko tarzı erkekler dişilerin gözünde hep dikkatlerini çekmiştir fazla abartmadan "elite keko" dediğimiz tarzda giyin. Çok ekmeğini yedim
kıyafet konusunda etiketliyebilirsin ayrıca
hcm adresiini falan bulsam kız dusermi .d
1662923542543.png

mfimmel

80+ Silver
Şuan 9.sinifa geçmiş bulunmaktayım. Doğrusu okulun formalarını hiç sevmedim. Ama giymek zorundayım. Arkadaşım bana okulun ilk günü serbest gideceğini söyledi sıkıntı olmazmış. Bende serbest gideceğim ama ilk buraya yazayım dedim. Sıkıntı olurmu sadece ilk gün için? Diğer günler forma giyeceğim tabi.
Okuldan okula değişir.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bir sıkıntı olmaz.

Yasin Çınar

80+ Bronze
ben de 9.sınıfın ilk günü serbest gitmiştim ama üzerime siyah hırka giymiştim ne olur ne olmaz diye bir şey olmuyormuş herkes serbest gelmişti

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Bir forma olmuş 200-250TL. Kot vs de eklenince oluyor toplam masraf 800-1000TL. Durumu olan var, olmayan var.Okulların zorunlu üniforma dayatmaları bana göre saçmalıktan başka bir şey değil.

melidoas6

80+ Silver
Şuan 9.sinifa geçmiş bulunmaktayım. Doğrusu okulun formalarını hiç sevmedim. Ama giymek zorundayım. Arkadaşım bana okulun ilk günü serbest gideceğini söyledi sıkıntı olmazmış. Bende serbest gideceğim ama ilk buraya yazayım dedim. Sıkıntı olurmu sadece ilk gün için? Diğer günler forma giyeceğim tabi.
Disiplinine verebilirler(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir forma olmuş 200-250TL. Kot vs de eklenince oluyor toplam masraf 800-1000TL. Durumu olan var, olmayan var.Okulların zorunlu üniforma dayatmaları bana göre saçmalıktan başka bir şey değil.
Kardeşime aldık 420₺

Receb İvedik

80+ Bronze
hocam giymek istemiyorsanız o tarzdan uzaklaşmadan bir şeyler giyin . bizim okul disiplinli olmasona rağmen beyaz lacoste yerine düz beyaz veya beyaz üstündeki desen fark etmez beyaz olduğu sürece bir şey demiyordu . ya da lacoste üzerine istediğimizi giyebiliyorduk çoğu kişi yaka kısmını kesip giyeceği kıyafeti giydikten sonra boynuna asıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,634
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom