Millete tevrat da önermezsin yuh yaTevrat
br/Tevratbr/br/br/br/bSayfa Sayısı: /b824br/br/bBaskı Yılı: /b2016br/br/br/bDili: /bTürkçebr/bYayınevi: /bDorlion Yayıneviwww.dr.com.tr
baba kitabı nasıl the godfather ile alakalı mı benzer miTevrat
br/Tevratbr/br/br/br/bSayfa Sayısı: /b824br/br/bBaskı Yılı: /b2016br/br/br/bDili: /bTürkçebr/bYayınevi: /bDorlion Yayıneviwww.dr.com.tr
hp serisini okuÇok kitap okuyan birisi değilim o yüzden size şu türü seviyorum diyemeyeceğim siz kendinizin sevdiği kitapları söyler misiniz ?
GodFather o Kitap'dan yapılma zaten, @Al Pacinobaba kitabı nasıl the godfather ile alakalı mı benzer mi
Aynı - film ile kitap.GodFather o Kitap'dan yapılma diye biliyorum konuları, @Al Pacino
KuranTevrat
Hocam o biraz da ahlaki ve kural doğru yol öğreten kitap değil mi? Tevrat daha aslında destan ve tarih barındıran kitap ama Kur'anı da okur, ağır gelebilir ama.Kuran
Sherlock Holmes (1 kitabını tek okudum ama aksiyonlu saran bir şey istiyorsan okuyabilirsin.)Çok kitap okuyan birisi değilim o yüzden size şu türü seviyorum diyemeyeceğim siz kendinizin sevdiği kitapları söyler misiniz ?
Çok doğru Mario puzzo tarafından yazılan kitaptan uyarlandı filmGodFather o Kitap'dan yapılma zaten, @Al Pacino