Neler Yeni

Okumalık kaliteli kitap önerileri

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,256
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Selam arkadaşlar, bugüne kadar çok kitap okumadığımı ve bu alanda kendimi çok yetersiz hissettiğimi fark ettim, ve düzenli olarak kitap okumaya başladım.
Sizden ricam, bunu kesinlikle okumalısın dediğiniz kitapları bana önermeniz, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Ben kendim bir kaç kitap aldım onları yazayım hemen
1-Suç ve Ceza
2- 2001 Bir uzay destanı
3- 1984 George Orwell
4- Anton Çehov- Martı
5- Genç Werther in acıları
6- Olağanüstü bir Gece, Stefan Zweig
7- Grigoriy Petrov, Beyaz Zambaklar Ülkesinde
8-Sabahattin Ali, Kürk Mantolu Madonna
9- Satranç, Stefan Zweig
10- Sherlock holmes Bütün hikayeler (bunu forumdaki indirimden kaptım mutluyum :) )

TamerKs

80+ Silver
ne tür seversin? kişisel gelişim? beden dili? psikolojik? cinayet?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Harry poter

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,256
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne tür seversin? kişisel gelişim? beden dili? psikolojik? cinayet?
kişisel gelişim olabilir, bir hikaye üstünden giderse güzel olur. Psikoloji ve Cinayet için de önerdiğiniz kitaplar varsa hayır demem :)

TamerKs

80+ Silver
kişisel gelişim olabilir, bir hikaye üstünden giderse güzel olur. Psikoloji ve Cinayet için de önerdiğiniz kitaplar varsa hayır demem :)
-İknanın psikolojisi (Robert Cialdini), Hikayelerle desteklenmiş en iyi ikna yöntemlerini anlatan müthiş bir psikolojik kitabı.
-beden dili (joe navarro), Tam istediğin gibi hikayelerle desteklenmiş bir beden dili okuma, anlama kitabı. Aralarından en iyisi diyebilirim
-tongue fu (sam horn), İnsan ilişkilerin için oldukça önemli bir kitaptır, nasıl muamele etmemiz ve bazı durumlara karşı nasıl tepki vermemiz gerektiğini öğreten bir kitap. Tam olarak bir sözlü dövüş sanatı denilebilir
-Var mısın? (doğan cüceloğlu), Psikolojik alanında uzman biri tarafından yazılmış bir kitap. Özümüzü, zorluklarla başa çıkmayı ve hayat hakkındaki görüş alanımızı genişletmeyi öğreten, psikolojik olarak geliştiren bir kitap.
-Yalan Radarı (oğuz benlioğlu), İnsanlar sık sık yalan söyler ama beden dili asla yalan söylemez. İnsan yalan söylerken mutlaka bir yalan mimiği gösterirler, eğer merakın varsa insanlar yalan söylerken gösterdiği beden dili hareketlerini öğrenebilirsin. Aynı yazarın Mikro İfadeler kitabı da mevcut onu da tavsiye ederim fakat zevklerimiz aynı olmayabilir.
cinayet için en iyilerinden Sherlock Holmes almışsın, güzel seçim. Onun dışında Agatha Christie yazarının kitaplarını önerebilirim, bu aralar kitap severler arasında baya popülerleşti özellikle doğu ekspresi cinayeti, cinayet alfabesi.
-Zengin baba fakir baba
Kitabı da finansal gelişim açısından zirveye oturan bir kitap, dilersen bir göz atabilirsin.
-Olasılıksız Kitabı da biraz fizik biraz matematik ve biraz olasılıkları ele alan müthiş bir aksiyon kitabı.

Önerdiğim kitapları severek okudum, iyi ki okudum dediklerimden oldu hepsi. Şimdilik bu türleri oku eğer seversen tam olarak neyi aradığını anlamış olursun az çok. Gerçek anlamda bu kişisel gelişim kitapları okuduğun zaman bir üst seviyeye atlamış olursun, sıradan bilgilere sahip insan olmaktan çıkarsın ve bakış açın oldukça gelişir.
Bu arada SATRANÇ kitabı ile okuma sevgisi kazanan kişiler tanıyorum ben de dahil olmak üzere, oldukça sürükleyici bir kitap eğer elinin altındaysa okuyabilirsin hemen.

Son düzenleme:

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
ilkay çam
cizgili pijamalı çocuk okuyabilirsin.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
-İknanın psikolojisi (Robert Cialdini), hikayelerle desteklenmiş en iyi ikna yöntemlerini anlatan müthiş bir psikolojik kitabı.
-beden dili (joe navarro), tam istediğin gibi hikayelerle desteklenmiş bir beden dili okuma, anlama kitabı. Aralarından en iyisi diyebilirim
-tongue fu (sam horn), insan ilişkilerin için oldukça önemli bir kitaptır, nasıl muamele etmemiz ve bazı durumlara karşı nasıl tepki vermemiz gerektiğini öğreten bir kitap
cinayet için en iyilerinden sherlock holmes almışsın, güzel seçim. Onun dışında Agatha Christie yazarının kitaplarını önerebilirim, bu aralar kitap severler arasında baya popülerleşti özellikle doğu ekspresi cinayeti, cinayet alfabesi.Zengin
-baba fakir baba
kitabı da finansal gelişim açısından zirveye oturan bir kitap, dilersen bir göz atabilirsin.
-Olasılıksız kitabı da biraz fizik biraz matematik ve biraz olasılıkları ele alan müthiş bir aksiyon kitabı.

Önerdiğim kitapları severek okudum, iyi ki okudum dediklerimden oldu hepsi. Şimdilik bu türleri oku eğer seversen tam olarak neyi aradığını anlamış olursun az çok. Gerçek anlamda bu kişisel gelişim kitapları okuduğun zaman bir üst seviyeye atlamış olursun, sıradan bilgilere sahip insan olmaktan çıkarsın ve bakış açın oldukça gelişir.
Kişisel gelişim için önerdiğiniz kitaplar var mı ?

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Selam arkadaşlar, bugüne kadar çok kitap okumadığımı ve bu alanda kendimi çok yetersiz hissettiğimi fark ettim, ve düzenli olarak kitap okumaya başladım.
Sizden ricam, bunu kesinlikle okumalısın dediğiniz kitapları bana önermeniz, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Ben kendim bir kaç kitap aldım onları yazayım hemen
1-Suç ve Ceza
2- 2001 Bir uzay destanı
3- 1984 George Orwell
4- Anton Çehov- Martı
5- Genç Werther in acıları
6- Olağanüstü bir Gece, Stefan Zweig
7- Grigoriy Petrov, Beyaz Zambaklar Ülkesinde
8-Sabahattin Ali, Kürk Mantolu Madonna
9- Satranç, Stefan Zweig
10- Sherlock holmes Bütün hikayeler (bunu forumdaki indirimden kaptım mutluyum :) )
Otobiyografi kitabı: Sol ayağım
Fantastik bir şeyler arıyorsan; Percy Jackson Şimşek Hırsızı (bu serinin ilk kitabıdır. serinin ismi: percy jackson ve olimposlular. Yunan mitolojisini anlatıyor ama sıkıcı değil, aşırı keyifli bence).

TamerKs

80+ Silver
Kişisel gelişim için önerdiğiniz kitaplar var mı ?
Yaptığım listede kişisel gelişim odaklı kitaplar mevcut ama onun dışında sayamadığım çok sayıda kitap var tabii, ben okduğum kitaplar dışında kitap önermek istemedim açıkçası.
- Outliers (Çizginin Dışındakiler)- Malcolm Galdwell
- İnsanın Anlam Arayışı , Viktor Frankls
- TED gibi konuş , Carmine Gallo
bu kitaplarda kişisel gelişim alanına giriyor, ama okumadığım için pek bilemem. Okuyup öneren Youtube kanalları var mesela Haluk Tatar, Beyhan budak gibi.

Son düzenleme:

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Yaptığım listede kişisel gelişim odaklı kitaplar mevcut ama onun dışında sayamadığım çok sayıda kitap var tabii, ben okduğum kitaplar dışında kitap önermek istemedim açıkçası.
- Outliers (Çizginin Dışındakiler)- Malcolm Galdwell
- İnsanın Anlam Arayışı , Viktor Frankls
bu kitaplarda kişisel gelişim alanına giriyor, ama okumadığım için pek bilemem. Okuyup öneren Youtube kanalları var mesela Haluk Tatar, Beyhan budak gibi.
Teşekkürler önerdiklerinizi temin etmeye çalışıcam.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,256
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Otobiyografi kitabı: Sol ayağım
Fantastik bir şeyler arıyorsan; Percy Jackson Şimşek Hırsızı (bu serinin ilk kitabıdır. serinin ismi: percy jackson ve olimposlular. Yunan mitolojisini anlatıyor ama sıkıcı değil, aşırı keyifli bence).
Sol ayagim i okumustum guzel kitapti, diger onerinize de bakacagim tesekkurler

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Dune serisini şiddetle öneriyorum. Her şeyiyle insana sürekli bir şeyler katabilecek, insanı düşünmeye zorlayan bir seri. Bunu ayrıca her zaman sıkmadan yapıyor. Evreninin ele alınması da çok hoş. Sürekli belli bir detaya giriliyor, her yer her şeye bağlanabiliyor.

Kan Ter ve Pikseller
Sineklerin Tanrısı
Otomatik Portakal
Monte Kristo Kontu
Bunları sıkılmadan okursun

Top Bottom