Okuması en zor mühendislikler

Reaksiyon skoru
55
Sizce okuması en zor mühendislikler nedir?
En zordan kolaya sıralayabilir misiniz rica etsem? 5-10 maddelik bir sıralama bekliyorum sizden.

Kardeş bunu sıralamak için 10 kişinin farklı farklı mühendisliklerde okuyor ya da meslek sahibi olması lazım. Buradan cevap almak yerine Google ya da AI'dan destek alabilirsin.

Birisi inşaatı listeye koymaz, öteki ziraati sallamaz falan.

Kardeş bunu sıralamak için 10 kişinin farklı farklı mühendisliklerde okuyor ya da meslek sahibi olması lazım. Buradan cevap almak yerine Google ya da AI'dan destek alabilirsin.

Birisi inşaatı listeye koymaz, öteki ziraati sallamaz falan.
Sorun yok hocam öznel yorumlar arıyorum.

Elektrik-Elektronik > Makine > Uçak-Uzay > Bilgisayar > Endüstri > İnşaat > Yazılım > Mekatronik > Çevre > Jeoloji > Gıda > Enerji Sistemleri

ben makine mühendisiyim ve tercih yapacağım dönem çevremdeki herkes okuması en zor mühendislik diyordu. ona rağmen okudum ve diğer mühendisliklerden de birçok arkadaşım oldu. az çok zorluk derecelerine hakim oldum.

makine - eem - inşaat - çevre - endüstri

fikrim olanları sıraladım sadece. bana göre en kolay mühendislik endüstri mühendisliği.

Taze makine mühendisliği bıraktım en zoru olduğuna kefilim

Liste Makine Mühendisliği ve EEM olarak başlar, Endüstri ile son bulur. Aradakiler hakkında fikrim yol.

Elektrik-Elektronik > Makine > Uçak-Uzay > Bilgisayar > Endüstri > İnşaat > Yazılım > Mekatronik > Çevre > Jeoloji > Gıda > Enerji Sistemleri
Uçak bence en zor veya bilemedin makinenin arkasında 2. onun harici doğru liste diyebilirim.

Geri