Olabildiğince uzun ömürlü olacak masaüstü oyun bilgisayarı arıyorum. Bütçem 20k yardımcı olur musunuz ?
bence alakasız parçalara yatırım yapmak daha mantıklıuzun ömürlü istiyorsan güzel bir soğutma sistemi olmalı
cok iyi bir sistem dizdim oyunlarda 90-95 dereceleri görüyor kasa fanları artık yeni sistemlerde pek önemli değilbence alakasız parçalara yatırım yapmak daha mantıklı
tabikide öenmli soğutma konusuda ama bir arkadaş 6800pc atmış ve iyi bence mesh kasa var asus rog soğutması makul zaten yani demek istediğim gidipte soğutmaya aşırı miktarda para vermek saçma o pc de iyi soğutma var iş görürcok iyi bir sistem dizdim oyunlarda 90-95 dereceleri görüyor kasa fanları artık yeni sistemlerde pek önemli değil
soğutmaya zaten çok para harcanmasına gerek yok 500-600 TL'ye 3 tane ekstra fan alıp halledbilirsintabikide öenmli soğutma konusuda ama bir arkadaş 6800pc atmış ve iyi bence mesh kasa var asus rog soğutması makul zaten yani demek istediğim gidipte soğutmaya aşırı miktarda para vermek saçma o pc de iyi soğutma var iş görür