Neler Yeni

Olaya bak baya üzücü

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
[
buda her zaman kazandırıyor sadece kazandırdığı miktar değişiyor xd bayraktara nasıl bağladınız hala şaşkınım
Bayraktar gibi gençlerin ülkeye yararlı projelerine destek vermek varken ülkenizi kalkındırmak varken gidin saçma sapan coinlere para verin siz AFERİN BUGÜN BAYRAKTAR SİHALARI DÜNYACA ÖVÜLÜYOR

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
[
Bayraktar gibi gençlerin ülkeye yararlı projelerine destek vermek varken ülkenizi kalkındırmak varken gidin saçma sapan coinlere para verin siz AFERİN BUGÜN BAYRAKTAR SİHALARI DÜNYACA ÖVÜLÜYOR
Off dayı sen ne diyosun ya? Nabayım evde kendi sihamı mı yapayım?

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Anlayacak kapasite olsa sizde zaten ülke bu durumda olmazdı
Ya sen ne diyosun cahil misin? Yatırım diyoruz ekonomiden bahsediyoruz Bayraktar diyorsun. Okuduğunu anlamıyorsun bana laf ediyorsun! Ülkeyi ben mi soktum bu hale? Ülkede yatırımcı olmadığı için büyük marka yok, şirket yok. Ülke tamamen küçülüyor, sen burada Bayraktar falan diyorsun. Biz ne diyorsun sen ne anlatıyorsun ya? Tartışmaya bile girilmez senle, uğraşamam bu saatte

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Silindi

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,836
İsim
Eren Yeager
Yazık oldu ne yapalım zamanında aynilarj RX500 ve 400 serisine olmuştu şimdi aynısı bütün kartlara oluyor mining yapanlar üstüne alınmasın zaten herkes kendi işine gelenin olmasını istiyor
O yüzden umarım ETH düşer.

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan
Bu saatden sonra pek düşecek gibi gelmiyor bana.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
[
Saçma sapan dediğin coinler yakında dünya genelinde kullanıma geçecek (Çin'de marketlerde kullanılıyor). Sen böyle düşünmeye devam et. Ve bu arada miningciler de ülkeyi kalkındırıyor. Elektrik faturalarında vergiyi misliyle ödüyorlar.

Kendim ethereum kullanmıyorum fakat sırf bu düşüncelerden dolayı coin fiyatlarının düşmesini istemiyorum. Umarım aynı doğrultuda yükselir.

Mining yapanlar da insan. Bende ekran kartı fiyatlarına yanıyorum ama bunun nedeni sadece mining değil. Virüs, dolar kuru ve vergiler yüzünden de böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,103
Üyeler
166,152
Son üye
GhostWarior
Top Bottom