OLED almalı mıyım? (XG27UCDMG)

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,790
Bütçe
50000
İstediğim oled monitör gelmiş. Sipariş versem mi bilemedim.

4K 27 inç ppi değeri yüksek 240hz fiyatı düşsün diye Displayport 1.4 var ki çoğu inceleyen kanal 2.1'in çok da gerekmediğini söylüyor. PG27UCDM ile ciddi fark yok ama aralarında 6-7bin TL fiyat oynuyor.

Fiyatı 44.999TL.

Şu anki monitörüm de yeni aslında daha 1.5 sene oldu, çift ekran yaparım gibi.

Almalı mıyım sizce? Yoksa beklemeli miyim?

İstediğim oled monitör gelmiş. Sipariş versem mi bilemedim.

4K 27 inç ppi değeri yüksek 240hz fiyatı düşsün diye Displayport 1.4 var ki çoğu inceleyen kanal 2.1'in çok da gerekmediğini söylüyor. PG27UCDM ile ciddi fark yok ama aralarında 6-7bin TL fiyat oynuyor.

Fiyatı 44.999TL.

Şu anki monitörüm de yeni aslında daha 1.5 sene oldu, çift ekran yaparım gibi.

Almalı mıyım sizce? Yoksa beklemeli miyim?
sistemin ne ona göre al tabii ki.

sistemin hakkı da 4k :D oled monitörlerin dezavantajlarını biliyorsun demi
uzun kullanımda yanma , iz kalması vb.
Evet alınması gereken önlemleri durumları biliyorum bayadır derli toplu bir model arıyordum. Sanırım buldum gibi bu modelde istediklerimi ama erken mi almaya bilemedim.

Evet alınması gereken önlemleri durumları biliyorum bayadır derli toplu bir model arıyordum. Sanırım buldum gibi bu modelde istediklerimi ama erken mi almaya bilemedim.
XG27 güzel bir model fakat forumda çok memnun olup ta çok şikayetçi olan da gördüm bir tık kumar gibi.

Bunu da takip ediyordum. Sadece multimedya özelliğini beğendiğimden dolayı. Bunun IPS versiyonu var bende. Güncel monitörüm hatta. Eğitim sayfasından kalkmasaydı 30 bine geliyordu oradan alacaktım ama kalkmış sanırsam.

Attığım ASUS model ile karşılaştırdım. Asus daha iyi oluyor benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,759
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri