OLED MÖNİTÖR ÖNERİSİ

Berke8687

80+
Reaksiyon skoru
166
Bütçe
30000
Arkadaşlar merhabalar bütçe 30.000
Samsung eğitim indirimleri bitmeden oled Mönitör alma niyetim var iki model arasında kaldım genelde hikayeli oyunlar oynayacağım için kararsızım ayrıca ikinci mönitörüm de mevcut oda 2k ips panel kaliteli bir mönitör bu mönitör ana mönitörüm olacak yardımcı olabilir misiniz

Ekler

• IMG_5983.webp
    IMG_5983.webp
    101.3 KB · Hit: 45
  • IMG_5982.webp
    IMG_5982.webp
    89 KB · Hit: 42
Samsung eğitim indirimleri bitmeden oled Mönitör alma niyetim var iki model arasında kaldım genelde hikayeli oyunlar oynayacağım için kararsızım ayrıca ikinci mönitörüm de mevcut oda 2k ips panel kaliteli bir mönitör bu mönitör ana mönitörüm olacak yardımcı olabilir misiniz
Ikiside guzel monitor tek farklari aralarindaki buyukluk. buyukluge gore ihtiyac dogrultusunda bir karar ver.

Stoklara gelirse Asus rog strix xg27aqdmg en iyi 2k oledlerden biri.

34 inç olan mönitör eski panel kullanıyor 2 sene öncesinde olan bir panel aslında o kafama daha çok yatıyor ama karar veremedim
Ikiside guzel monitor tek farklari aralarindaki buyukluk. buyukluge gore ihtiyac dogrultusunda bir karar ver.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stoklara gelirse Asus rog strix xg27aqdmg en iyi 2k oledlerden biri.
Açıkçası kardeşim 27 istemiyorum evde 27 var daha büyük bişeyler alma düşüncesindeyim

Geri