Neler Yeni

Oled TV Monitör Olarak Kullanılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre
Merhabalar yakın zamanda ikiz çocuğum olacağı için bilgisayar odamı çocuk odası yapacağız o yüzden kasayı televizyonun altına koyup bağlasam tam performans alır mıyım ,ekran kartım rx 6800 şuan için afmf2 ile çoğu oyunu en az 4k 60 fps üstü oynayabiliyorum seneye güncellerim sistemi muhtemelen, Televizyonun lg oled c3 yeni özellikli bir oled tv, yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,094
İsim
Emir
Kullanılır neden kullanılmasın.Tv 120hz oyunlarda fpsten dolayı yırtılmalar olabilir tv yi 60hzyi çekmeyi unutmayın.Bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim ps 5 almak istemiyorum çünkü steam hesabımda oyun fazlaca var ve Türkçe olmadan hikayeli oyunlardan bişey anlamıyorum sony oyunları hariç türkçe oyun da yok ve pc fiyatlarının 2 katına satıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanılır neden kullanılmasın.Tv 120hz oyunlarda fpsten dolayı yırtılmalar olabilir tv yi 60hzyi çekmeyi unutmayın.Bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Tv 120 hz destekliyor ama ona rağmen mi kasmalar olur acaba vrr freesync da var özellik olarak

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fırat divitci
120hz ekranda 60fps alirsaniz olur ondan dolayi 60hze cekmelisiniz
Hayır öyle bir şey olmuyor dostum televizyonda zaten g-sync de var freesync de. Ben de lg c3 televizyonu bilgisayarımda single player oyunlar için kullanıyorum bendeki 48 inch ps5'e de sahibim. İkisini de oldukça güzel çalıştırıyor memnun kalırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,624
Üyeler
164,350
Son üye
MJolnir38
Top Bottom