Sistemim
3060
5600x
Aktif olarak cyberpunk 2077 ve call of duty Modern warfare 2 remastered oynuyorum bunlar dışında önerdiğiniz bir oyun varmı?
(Rdr felan demeyin var bende ve hiç sarmadı)
Önereceklerim ölmeden önce kesin oynamalıkmı sayılmaz ama cidden keyifli oyunlar
battlerite royale ara sıra takılmalı kuş bakışı bir battleroyale oyunu
brawhalla arenada dövüşüyon agalarla eğlenceli olur
dead cells ölüp ölüp tekrar doğduğun iyi hoş eğlenceli kafa dağıtmalık bir roguelike-Metroidvania tarzında bir oyun
Don't Starve Together brawhalla gibi agalarla saatlerini gömebileceği bir hayatta kalma oyunu oyun
Geometry Dash ritim tabanlı aksiyon platform oyunu biraz sinirini bozabilir ama müzikleri vs çok keyifli bir oyun
Hollow Knight 2d aksiyon platform oyunu görsel kalitesi çok hoş ama biraz zor oyun
lost ark ücretsiz keyifli mmorpg oyun
metro serisi tek diyeceğim sadece oyna
Soma kesinlikle oyna indirimdeyken al ve direk oyna
Splitgate portal silahlarıyla portallar açıp lazer silahlarıyla 5v5 vsler ölüm maçı atıyorsun hızlı oynanışı var çok keyifli
War thunder Uçak gemi ve tank kullanabildiğin savaş oyunu istersen uçak tank ve gemiyi ayrı ayrı oynayabiliyorsun istersende uçak ve tank gemiyi dışlamışlar
Doom eternal eğer ben kafa dağıtayım saf aksiyon olsun vurup parçalayım diyorsan tam senlik bir oyun
son olarak world war 3 çoğu diyene göre bf ve cod ile kapışırmış ama yalan onlar kadar olmasada güzel bir savaş oyunu ilk açık betaya çıktığında oynamıştım keyifli bir oyun