Uncharted 4 , Euro Truck Simulator 2Sistemim
3060
5600x
Aktif olarak cyberpunk 2077 ve call of duty Modern warfare 2 remastered oynuyorum bunlar dışında önerdiğiniz bir oyun varmı?
(Rdr felan demeyin var bende ve hiç sarmadı)
Uncharted 4 , Euro Truck Simulator 2Sistemim
3060
5600x
Aktif olarak cyberpunk 2077 ve call of duty Modern warfare 2 remastered oynuyorum bunlar dışında önerdiğiniz bir oyun varmı?
soma yı ilk defa duyuyom nasıl bir oyunSOMA ve Metro serisi.
suan yuklude daha baslamadımGow. Baby
minecraftSistemim
3060
5600x
doom eternal (doom serisini baştan sona oynayabilirsin)Sistemim
3060
5600x
uncharted ı da ilk defa duyuyorum yakın zamanda denerimUncharted 4 , Euro Truck Simulator 2
nası ilk defa duyuyorsunuz hocam en iyi oyun serilerinden biridir ps özel oyunudur fakat pc yede geldiuncharted ı da ilk defa duyuyorum yakın zamanda denerim
Doom ilginç bir tercih aldım bunuda listeyedoom eternal (doom serisini baştan sona oynayabilirsin)
Değeri bilinmemiş muazzam bir oyun. Hikayesinin hayatıma bile etki ettiği oyunlardan biridir SOMA. Cyberpunk'ta öyle tabii ki.soma yı ilk defa duyuyom nasıl bir oyun
Benim içinde halo serisi aynı şekilde geçerliGta 6 oynamadan ölürsem öteki tarafta ilk isteğim bu olucak
aldım listeye hocamDeğeri bilinmemiş muazzam bir oyun. Hikayesinin hayatıma bile etki ettiği oyunlardan biridir SOMA. Cyberpunk'ta öyle tabii ki.