Cihangir
80+ Gold
Serious sam serisi de var ama doom kadar iyi değil bence çocukken ilk oynadığım oyunduDoom ilginç bir tercih aldım bunuda listeye
Serious sam serisi de var ama doom kadar iyi değil bence çocukken ilk oynadığım oyunduDoom ilginç bir tercih aldım bunuda listeye
2 senedir sen oynuyon bana neden akil veriyorsun2 senedir oynuyom biraz dışarı cık ve biraz oksijen al dostum
1ini oynadım sevmeyim silmiştimfazla klasik olacak ama witcher 3 kesinlikle. gelmiş geçmiş en iyi hikayeye sahip 2 3 oyundan birisi bence.
Lolculer beraber güçlü hocam2 senedir sen oynuyon bana neden akil veriyorsun
bu hep içimde uktedir. benden başka gta online arkadaşım yoktu kendi kendime gezerdim hep onlineda yapayalnızAgalarla GTA V online 4 kişi arabaya binip dağa bayıra gitme
1le 3 arasında jüpiterle dünya kadar fark var1ini oynadım sevmeyim silmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lolculer beraber güçlü hocam
1 den sonra denememiştim şimdi cp 2077 oynuyombu hep içimde uktedir. benden başka gta online arkadaşım yoktu kendi kendime gezerdim hep onlineda yapayalnız
Mesaj otomatik birleştirildi:
1le 3 arasında dağlar jüpiterle dünya kadar fark var
beyond two souls, uncharted serisi, the last of us 1-2, mafia 2, metro serisi kesinlikle, god of war olmazsa olmazSistemim
3060
5600x
Aktif olarak cyberpunk 2077 ve call of duty Modern warfare 2 remastered oynuyorum bunlar dışında önerdiğiniz bir oyun varmı?
(Rdr felan demeyin var bende ve hiç sarmadı)
Hepsini oynadım hocam half life alyx dışında onuda vr bulmam lazımHalf Life 1 ve 2 serisi, Crysis serisi. Ama bu oyunları olay örgüsünü anlayarak oynamak önemli. Özellikle Half Life'ı.
VRsiz hali de çıktı.Hepsini oynadım hocam half life alyx dışında onuda vr bulmam lazım
Assassin's creed 2 üçlemesiSistemim
3060
5600x
Aktif olarak cyberpunk 2077 ve call of duty Modern warfare 2 remastered oynuyorum bunlar dışında önerdiğiniz bir oyun varmı?
(Rdr felan demeyin var bende ve hiç sarmadı)
eğer sadece şeytanları ikiye ayıracaksan eternaldan başlayabilirsin ama lore’a vs meraklıysan( Eternaldaki cutscenelerde hiçbi açıklama yok loreu bilmezsen bişeyler oluyor ama ne oluyor diye oynarsın oyunu) 2016’dan başlamalısın sonra Eternala geçmelisinDoom ilginç bir tercih aldım bunuda listeye