Sagittarius
80+ Silver
Daha yeni ölü bir konuyu hortlattim bilmiyordum yukarı çıkmış konu bende bakıyordum neden zamanı dolmuş ki nular otomatik kilitlenmiyyor
Neden kilitlensin? Belki konu sahibi konuyla ilgili önemli bir gelişmeyi bildiricek, başka biri bir yorumda bulunacak vs. gibi. Konunun tarihine bakmak zor değil. Bence saçma bir fikir.Daha yeni ölü bir konuyu hortlattim bilmiyordum yukarı çıkmış konu bende bakıyordum neden zamanı dolmuş ki nular otomatik kilitlenmiyyor
Daha önceden açıldı ve kabul edilmedi gereksiz konu.Daha yeni ölü bir konuyu hortlattim bilmiyordum yukarı çıkmış konu bende bakıyordum neden zamanı dolmuş ki nular otomatik kilitlenmiyyor
Dikkat ediyosun 6 ay süresi var zatenNeden kilitlensin? Belki konu sahibi konuyla ilgili önemli bir gelişmeyi bildiricek, başka biri bir yorumda bulunacak vs. gibi. Konunun tarihine bakmak zor değil. Bence saçma bir fikir.
İkisi de uyarı alırNeden kilitlensin? Belki konu sahibi konuyla ilgili önemli bir gelişmeyi bildiricek, başka biri bir yorumda bulunacak vs.
Çünkü yardıma ihtiyacı olanlar aynı konudan da devam edebilsin diye. Hem konu sahibi de aynı konudan ileride devam etmek isteyebilir.neden zamanı dolmuş ki nular otomatik kilitlenmiyyor
İkisi de uyarı alır
Çünkü yardıma ihtiyacı olanlar aynı konudan da devam edebilsin diye. Hem konu sahibi de aynı konudan ileride devam etmek isteyebilir.
Haklı, kör değilsek rahatlıkla zamana bakabiliriz. Ayrıca zaten konusu açılmış, oradan bakabilirsiniz ne yanıt verdiklerini.Nerede gördün konuların otomatik kitlendiğini? 5 saniye zaman ayırıp tarihine bakın yani çok karışık bir şey olsa anlarım ama..
Da konuları googleye forumda konuyla benzer bir şey yazdığında seçenek olarak çıkıyor neden kilitlensinki?Daha yeni ölü bir konuyu hortlattim bilmiyordum yukarı çıkmış konu bende bakıyordum neden zamanı dolmuş ki nular otomatik kilitlenmiyyor
Mesela ben de bi ara konunun tarihine bakmadan eski konumu yükseltmiştim adam gelmiş yorum yapmış uçtu gitti.Neden kilitlensin? Belki konu sahibi konuyla ilgili önemli bir gelişmeyi bildiricek, başka biri bir yorumda bulunacak vs. gibi. Konunun tarihine bakmak zor değil. Bence saçma bir fikir.
Bence oldukça saçma, bir ihtiyaç değil. Forum kurallarında bu şekilde uyarı alabileceğin bir kural olduğu için, konu tarihine bakmakta senin sorumluluğun.Mesela ben de bi ara konunun tarihine bakmadan eski konumu yükseltmiştim adam gelmiş yorum yapmış uçtu gitti.
Bence de olması gereken bir şey.