Ölü piksel çıkan monitörü iade edip tekrar aldım yine çıktı.

Reaksiyon skoru
65
aldığım monitör bu

geçen aldığımda 2 tane biraz büyük ölü piksel çıktı busefer yine 2 tane fakat çok küçük sizce ne yapayım monitörlerinde fiyatı arttığı için iade edip tekrar alamam sizce ne yapmalıyım (gözüme çok takılmıyor)

aldığım monitör bu

geçen aldığımda 2 tane biraz büyük ölü piksel çıktı busefer yine 2 tane fakat çok küçük sizce ne yapayım monitörlerinde fiyatı arttığı için iade edip tekrar alamam sizce ne yapmalıyım (gözüme çok takılmıyor)
fotoğrafını atarmısınız

Tavsiyem tekrar iade edip daha çok tercih edilen markalardan alman. Bunun yerine 1080p ips 144 hz 27 inç alman daha yararlı olacaktır.

fotoğrafını atarmısınız
20230711_144247.jpg

hocam gözüme taklımıyor demissin bencede oyunda fazla belli olmaz ama bu küçük ölü pikseller zamanla büyüyebilir benim laptop ekranında küçükten devasa bir şey olmustu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiyem tekrar iade edip daha çok tercih edilen markalardan alman. Bunun yerine 1080p ips 144 hz 27 inç alman daha yararlı olacaktır.
bende aynı görüsteyim

Zaten çöp bir monitör, iade et hazır bahanende varken.

frisby powerım var 2 senedir kullanıyorum bana mısın demedi 3070 bile taktım tık yok
Peki ileride sorun çıkarmayacağını ne biliyorsun? Senin gibilerin olayı zaten hep aynı, ilk başlarda sorun çıkmadığı için öve öve bitiremezler, sonra patladığında anlarlar haklı olduğumuzu.
Sana bilgili birinin tavsiyesi olarak o PSU yu değiştirmeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,270
Üyeler
184,759
Son üye
Berko66
Geri