Neler Yeni

Yardım Ölü piksel garanti kapsamına giriyor mu?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
acer ek220qabi monitörüm var ilk aldığımda arada sırada çıkan bir ölü piksel vardı. Uzun bir aradan sonra ikinci ölü piksel çıktı ama diğeri halen bazen gözüküyor bazen gözükmüyor. Garantisi duruyor garantiye götürsem değişim veya tamiri yapılır mı?

İkinci çıkan ölü piksel ve sürekli kırmızı olarak gözüme geliyor:
1627802742695.png

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
acer ek220qabi monitörüm var ilk aldığımda arada sırada çıkan bir ölü piksel vardı. Uzun bir aradan sonra ikinci ölü piksel çıktı ama diğeri halen bazen gözüküyor bazen gözükmüyor. Garantisi duruyor garantiye götürsem değişim veya tamiri yapılır mı?

Alıntıyı görüntüle
Önceki mesajım yanlış olmuş galiba, herkes girmiyor dedi. Kusura bakma.

Son düzenleme:

arisaka

80+ Bronze
Avrupa da garanti kapsamına giriyor, Türkiye gibi 3.dünya ülkelerinde hakkını THH ile ararsan garanti kapsamına giriyor yoksa girmiyor.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Alıntıyı görüntüle
6 tane ölü piksel çıkmazsa garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Avrupa da garanti kapsamına giriyor, Türkiye gibi 3.dünya ülkelerinde hakkını THH ile ararsan garanti kapsamına giriyor yoksa girmiyor.
Girmiyor mu? Birkaç ay önce yine bir arkadaş forumda ölü piksel sorunu yaşadığını söylemişti ve garantiye götürmüştü diye hatırlıyorum.

Karaa

80+
Aldığın anda çıktıysa giriyor, kendi kendine garanti kapsamı içinde çıktıysa giriyor, aşırı az ise kullanılan güç vurduğunda dahi giriyor.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığın anda çıktıysa giriyor, kendi kendine garanti kapsamı içinde çıktıysa giriyor, aşırı az ise kullanılan güç vurduğunda dahi giriyor.
6 tane ölü piksel çıkmazsa garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum.
Kitapçığa daha yeni baktım merkezi noktada birden fazla ölü piksel varsa giriyormuş benim ikinci ölü piksel direk ortalarda gözüme batıyor.

Top Bottom