Neler Yeni

Ölü piksel oluştu, ne yapmalıyım?

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mehmet
Arkadaşlar merhaba,

MSI, ölü piksel konusunda nasıl hareket ediyor? 1 ay önce MSI 27 OPTIX MAG274QRF-QD aldım, ciddi yüksek de bir fiyatı var. İlk aldığımda ölü piksel yoktu, iki gün önce sol üst tarafta 1 adet yeşil renk piksel bozukluğu oluştu. Ne yapmaylıyım?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Amazondan aldıysanız, belki iade edebilirsiniz.
MSI'ın politikasına göre, 5 veya 5'ten fazla Ölüpixel olması lazım. yoksa garanti kapsamına alınmıyor.

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazondan aldıysanız, belki iade edebilirsiniz.
MSI'ın politikasına göre, 5 veya 5'ten fazla Ölüpixel olması lazım. yoksa garanti kapsamına alınmıyor.
Vatan bilgisayardan aldım. 8000TL verip ölü piksel ile karşılaşmak güzel olmuyor.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Vatan bilgisayardan aldım. 8000TL verip ölü piksel ile karşılaşmak güzel olmuyor.
Yani kendilerine sorabilirsiniz. bildiğim kadarıyla vatan amazon kadar olmasada yine hafif anlayışlı. Belki yardımcı olurlar.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Gokhan
Genelde ölü pixeller kaybolma yada sonradan oluşma gibi pek olmuyor. Stuck pixel olabilir mi ? Çünkü genelde renkli pixeller stuck olabiliyor.

Şu videolar ile bir süre deneyin bakalım belki toparlar.. Bazı kişiler stuck remover videoları ve toolları ile düzeltebiliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: anjq
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Eğer iade edecekseniz, iade başvurusu nedeni gibi bir şey sorarlarsa sakın ölü piksel deme, memnun kalmadım veya hoşuma gitmedi de.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
Arkadaşlar merhaba,

MSI, ölü piksel konusunda nasıl hareket ediyor? 1 ay önce MSI 27 OPTIX MAG274QRF-QD aldım, ciddi yüksek de bir fiyatı var. İlk aldığımda ölü piksel yoktu, iki gün önce sol üst tarafta 1 adet yeşil renk piksel bozukluğu oluştu. Ne yapmaylıyım?

1 adet ölü pixelden iade yada değişim yapmıyorlar

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde ölü pixeller kaybolma yada sonradan oluşma gibi pek olmuyor. Stuck pixel olabilir mi ? Çünkü genelde renkli pixeller stuck olabiliyor.

Şu videolar ile bir süre deneyin bakalım belki toparlar.. Bazı kişiler stuck remover videoları ve toolları ile düzeltebiliyor.
Ürünü ilk aldığım ve kullandığım hafta bir problem yoktu, yeşil renk bir ölü piksel benzeri bir şey var. Ölü piksel testi yaptığımda bazen kayboluyor, test sonrası tekrar masaüstünde geri beliriyor.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Gokhan
Ürünü ilk aldığım ve kullandığım hafta bir problem yoktu, yeşil renk bir ölü piksel benzeri bir şey var. Ölü piksel testi yaptığımda bazen kayboluyor, test sonrası tekrar masaüstünde geri beliriyor.
Stuck pixel olma ihtimali cok yüksek dediğim testlerle saatlik onarım videoları veya uygulamaları acın toplarlayacaktır tahminimce. Stuck pixel repair mevzusu ordaki tembel pixelin tekrar hareketlenmesi ve kısmende olsa kalibre olması amacıyla yapılıyor.

Top Bottom