ölü piksel oluştu sonra yok oldu

Kamil0.

80+
Reaksiyon skoru
68
Daha yeni oyun indiriyordum bi steamı açıp bakayım dedim (oyunu steamden indirmiyorum) steamden çıktığımda ekranın nerdeyse ortasında bir ölü piksel belirdi gözede baya batıyor çok telaşlandım pcyi yeniden başlattım ve ölü piksel yok oldu bu yazılımsal bir sorun mu ? Steamle mi alakalı ? Veya tekrarlarmı (kalıcı olarak)

Daha yeni oyun indiriyordum bi steamı açıp bakayım dedim (oyunu steamden indirmiyorum) steamden çıktığımda ekranın nerdeyse ortasında bir ölü piksel belirdi gözede baya batıyor çok telaşlandım pcyi yeniden başlattım ve ölü piksel yok oldu bu yazılımsal bir sorun mu ? Steamle mi alakalı ? Veya tekrarlarmı (kalıcı olarak)
piksel sıkışması olmuş olabilir ama bildiğim kadarıyla bunlar kendiliğinden geçmiyordu belki sana öyle gelmiştir?

1630344949553.png

Şöyle bir şey mi?

Steam ya da csgo yüzünden sanırım ama ölü pixel değil yeniden başlat yapınca geçiyor. Ben de yaşadım.
çok kortum umarım ölü piksel değildir aynı görseldeki gibiydi yeniden başlatınca geçti

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
çok kortum umarım ölü piksel değildir aynı görseldeki gibiydi yeniden başlatınca geçti
Yok ölü piksel değil ben de aynısını yaşadım, yaşayanlarda da yeniden başlat yapınca geçiyor yazılımsal bir sorundur yani.

Ölü piksel kaybolan bir şey değildir sizde olan şey piksel donması sıkışması olayıdır ondan gitmiştir.

Ölü piksel kaybolan bir şey değildir sizde olan şey piksel donması sıkışması olayıdır ondan gitmiştir.
piksel donması yazılımsal bir olay mı peki ? kalıcı hale dönüşür mü ileride

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,174
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri