Neler Yeni

Yardım Ölü piksel sorunu hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Herkese selamlar
Geçen hafta Donanım arşiv forumdan Gameon 4k 144 hz 8830 tl ye aldım. Bugün kurdum ve ekranda 1 tane ölü piksel var. Siyah ekranda mavi, mavi ekranda siyah gösteriyor piksel. Diğer renkleri sorunsuz gösteriyor. Bu düzelebilir bir sorun mu yoksa iade mi etmeli. Ucuz etin yahnisi gercekten yavan oluyormuş. Zaten paketi açarken daha önce açıldığıda belliydi. Vida poşeli yırtılmıştı. Piksek çalışıyor ama yanlış renk veriyor, siyahta mavi, mavide siyah.. Bu durumu internette nasıl araştırabilirim

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Değişim iste

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Arif Çelebi
Değişim istersen aynı şekilde çıkma ihtimali yüksek direk iade et paranı kurtar sonra thh ile uğraşma

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piksek çalışıyor ama yanlış renk veriyor. Bu durumu internette nasıl araştırabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
Herkese selamlar
Geçen hafta Donanım arşiv forumdan Gameon 4k 144 hz 8830 tl ye aldım. Bugün kurdum ve ekranda 1 tane ölü piksel var. Siyah ekranda mavi, mavi ekranda siyah gösteriyor piksel. Diğer renkleri sorunsuz gösteriyor. Bu düzelebilir bir sorun mu yoksa iade mi etmeli. Ucuz etin yahnisi gercekten yavan oluyormuş. Zaten paketi açarken daha önce açıldığıda belliydi. Vida poşeli yırtılmıştı.
hocam iade edin geçin bazı monitorler 0 ölü pixsel garantisi veriyor 5 pixsele kadar çıkıyor ona bi bakın eğer 0 pixsel garantiliyse uğraşın ama 1 2 pixsel falansa servis bişey yapmaz iade isteyin beğenmedim diye

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
Piksel patlamışsa, (Ölü piksel) düzeltilemez. Hemen iade edin.

The Semih

80+ Gold
Zaten paketi açarken daha önce açıldığıda belliydi. Vida poşeli yırtılmıştı.
İkinci el oluyor ozaman paketi açılan paketteki bant acılıyorsa ürünü iade edin. Ülkemizde bunu göz ardı ediyorlar fakat bunu öğrenmemiz gerekiyor

osmanfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
osmanfe
Herkese selamlar
Geçen hafta Donanım arşiv forumdan Gameon 4k 144 hz 8830 tl ye aldım. Bugün kurdum ve ekranda 1 tane ölü piksel var. Siyah ekranda mavi, mavi ekranda siyah gösteriyor piksel. Diğer renkleri sorunsuz gösteriyor. Bu düzelebilir bir sorun mu yoksa iade mi etmeli. Ucuz etin yahnisi gercekten yavan oluyormuş. Zaten paketi açarken daha önce açıldığıda belliydi. Vida poşeli yırtılmıştı. Piksek çalışıyor ama yanlış renk veriyor, siyahta mavi, mavide siyah.. Bu durumu internette nasıl araştırabilirim
bendede buna benzer bir şey vardı deişim istedim deişmeden geldiydi iade et.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Mert
Top Bottom