Neler Yeni

Ölü piksel sorunu

TheBuluts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Burak Bulut
Instagram
burakbulut.71
Steam
BurakAbi#
Arkadaşlar merhaba ekran kartından dolayı monitör de ölü piksel oluşur mu 2 kere monitör aldım 2sinde de sonradan fark ettim yada sonradan oluştu tam anlayamadım ekran kartından mı yoksa monitörden mi bilmiyorum tvye bağladım 1 hafta boyunca onda problem olmadı mesela ayrıca ölü piksel nasıl oluşur oyunlardan dolayı da oluşur mu

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
eğer vurup kırmazsan ekranda kendi kendine ölü piksel olucağını düşünmüyorum . İlk aldığında test yapıyor musun?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Ekran kartından dolayı olmaz.

TheBuluts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Burak Bulut
Instagram
burakbulut.71
Steam
BurakAbi#
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer vurup kırmazsan ekranda kendi kendine ölü piksel olucağını düşünmüyorum . İlk aldığında test yapıyor musun?
Yapmak aklıma gelmedi de iade ettim hep şimdi de biri hediye etti onda çok küçük var ama hediye olduğu için bizden de para çıkmadığı için çok sıkıntı değil ama piksel yeşil gibi duruyor

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
Yapmak aklıma gelmedi de iade ettim hep şimdi de biri hediye etti onda çok küçük var ama hediye olduğu için bizden de para çıkmadığı için çok sıkıntı değil ama piksel yeşil gibi duruyor
Bunlar önemli şeyler ilk aldığında bakmalısın sonradan değişim yapmazlar

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
yeşilse düzelebiliyor sanırım ama belli olmaz

TheBuluts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Burak Bulut
Instagram
burakbulut.71
Steam
BurakAbi#
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlar önemli şeyler ilk aldığında bakmalısın sonradan değişim yapmazlar
İlk monitörde felan hallettim de bu 3. Monitör hediye verdiler elinde fazla olduğu için biraz da eski belki önceden vardır hemde diyorum ya parası bizden çıkmadığı için rahatım biraz

Top Bottom