naptın senBen de oldu ve monitörü kullandıkça artmıştı. Artık ekranın yarısından oynayabiliyodum.
genel olarak nekadar sürede olur mesela örnek olarakKullandıkça artar ama uzun vadede olur kısa vadede olmaz.
anladımPixeller bireysel çalışır hocam. Hangi pixelin ne zamanla öleceğini bilemeyiz. Bu yüzden 1 saniye sonra da olabilir 100 yıl sonra da. Şans işi
bu ölü pixel onarma olayı var doğrumudur renk geçişleri olan bir şey var onu açınca seri seri renk değiştiriyor ekran ve onarılıyormuş ölü pixelPixeller bireysel çalışır hocam. Hangi pixelin ne zamanla öleceğini bilemeyiz. Bu yüzden 1 saniye sonra da olabilir 100 yıl sonra da. Şans işi
Ölü pixel üzerinden çok fazla renk skalası geçerse ölü pixel düzelmez. Adı üstünde ölüdür. Eğer pixelde anlık kopmalar varsa henüz ölmemişse ama o renk kaybı fark ediliyorsa yapılabiliranladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu ölü pixel onarma olayı var doğrumudur renk geçişleri olan bir şey var onu açınca seri seri renk değiştiriyor ekran ve onarılıyormuş ölü pixel
Bende mesela çok inceden baktığımda böyle soluk pixel var ölü değil ama sanki ölmeye gidiyor gibi bir görüntüsü var o renk olayını açsam düzelir mi onun üzerindeÖlü pixel üzerinden çok fazla renk skalası geçerse ölü pixel düzelmez. Adı üstünde ölüdür. Eğer pixelde anlık kopmalar varsa henüz ölmemişse ama o renk kaybı fark ediliyorsa yapılabilir
Yaptırdım.naptın sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
genel olarak nekadar sürede olur mesela örnek olarak