Neler Yeni

Ölü Pixel artarmı acaba ?

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
Monitörde Ölü Pixel Olduğu Zaman Artıyormu Ölü Pixel Yada Biryerden Ölü Pixel Olusuyormu ?

nexuss.ae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Sanane
Ben de oldu ve monitörü kullandıkça artmıştı. Artık ekranın yarısından oynayabiliyodum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kullandıkça artar ama uzun vadede olur kısa vadede olmaz.

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Pixeller bireysel çalışır hocam. Hangi pixelin ne zamanla öleceğini bilemeyiz. Bu yüzden 1 saniye sonra da olabilir 100 yıl sonra da. Şans işi

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
Pixeller bireysel çalışır hocam. Hangi pixelin ne zamanla öleceğini bilemeyiz. Bu yüzden 1 saniye sonra da olabilir 100 yıl sonra da. Şans işi
anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ölü pixel onarma olayı var doğrumudur renk geçişleri olan bir şey var onu açınca seri seri renk değiştiriyor ekran ve onarılıyormuş ölü pixel

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ölü pixel onarma olayı var doğrumudur renk geçişleri olan bir şey var onu açınca seri seri renk değiştiriyor ekran ve onarılıyormuş ölü pixel
Ölü pixel üzerinden çok fazla renk skalası geçerse ölü pixel düzelmez. Adı üstünde ölüdür. Eğer pixelde anlık kopmalar varsa henüz ölmemişse ama o renk kaybı fark ediliyorsa yapılabilir

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
Ölü pixel üzerinden çok fazla renk skalası geçerse ölü pixel düzelmez. Adı üstünde ölüdür. Eğer pixelde anlık kopmalar varsa henüz ölmemişse ama o renk kaybı fark ediliyorsa yapılabilir
Bende mesela çok inceden baktığımda böyle soluk pixel var ölü değil ama sanki ölmeye gidiyor gibi bir görüntüsü var o renk olayını açsam düzelir mi onun üzerinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,549
Üyeler
166,397
Son üye
cansumm_
Top Bottom