GittiGidiyordan aldığım bir üründe baya yoğun bir şekilde ölü pixel çıktı nasıl yol izlemem gerekiyor. MSI OPTIX G241..Teşekkürler.
iade yada değiştirsinlerGittiGidiyordan aldığım bir üründe baya yoğun bir şekilde ölü pixel çıktı nasıl yol izlemem gerekiyor. MSI OPTIX G241..Teşekkürler.
Kaç tane ölü piksel çıktı ?GittiGidiyordan aldığım bir üründe baya yoğun bir şekilde ölü pixel çıktı nasıl yol izlemem gerekiyor. MSI OPTIX G241..Teşekkürler.
değişim iste olmazsa iade et. kavul edilemez bir şey hele de sıfır ve öyle bir monitördeGittiGidiyordan aldığım bir üründe baya yoğun bir şekilde ölü pixel çıktı nasıl yol izlemem gerekiyor. MSI OPTIX G241..Teşekkürler.
En asagı dün 10 tane saydım sinirlendim saymayı bıraktım.Kaç tane ölü piksel çıktı ?
Gönderiyorum msi Türkiye ile görüştüm.Bakacaklardeğişim iste olmazsa iade et. kavul edilemez bir şey hele de sıfır ve öyle bir monitörde
Öyle yapacağım gönderiyorum.Hemen geri yolla hem sıfır ürün alıyorsun hemde hatalı çıkıyor
İade mi edeyim sıfır ürün mü göndersinler ?beklemeden iade et
En asagı dün 10 tane saydım sinirlendim saymayı bıraktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gönderiyorum msi Türkiye ile görüştüm.Bakacaklar
Öyle yapacağım gönderiyorum.
İade mi edeyim sıfır ürün mü göndersinler ?
Aldığın linki bırakır mısın? Bu üründe çok fazla ölü piksel çıktı.
Öyle bir hakkımız var mı ?Sıfır ürün alın hocam değişim isteyin ne malum aynı şeylerin olmayacağını
Öyle bir hakkımız var mı ?
umarım düzelir sorununuz.En asagı dün 10 tane saydım sinirlendim saymayı bıraktım.
Gönderiyorum msi Türkiye ile görüştüm.Bakacaklar
Öyle yapacağım gönderiyorum.
İade mi edeyim sıfır ürün mü göndersinler ?