Neler Yeni

OMEN by HP Reactor Mouse alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Veda Tunca
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık bir haftadır mouse ve mekanik klavye arayışındayım. En son Omen hp reactor 270 tl gibi bir fiyatı var almaya karar verdim ama bu fiyat aralığında daha iyisini biliyorsanız tavsiye eder misiniz ve de bu mouse kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Aynı zamanda red switch tkl bir klavye arayışım var bütçem maks 800tl olabilir bildiğiniz varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık bir haftadır mouse ve mekanik klavye arayışındayım. En son Omen hp reactor 270 TL gibi bir fiyatı var almaya karar verdim ama bu fiyat aralığında daha iyisini biliyorsanız tavsiye eder misiniz ve de bu mouse kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Aynı zamanda red switch tkl bir klavye arayışım var bütçem maks 800tl olabilir bildiğiniz varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Omen reactor
Royal kludge g87

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Veda Tunca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ediyorum klavyeyi araştıracağım altec lansing markası hakkında bilginiz var mıdır acaba klavye için ?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
teşekkür ediyorum klavyeyi araştıracağım altec lansing markası hakkında bilginiz var mıdır acaba klavye için ?
Sen diğerlerini boşver royal kludge rakipsiz
Switchlerini ttc üretiyor yani baya kaliteli

Top Bottom