❌İndirim Bitti! ÖMÜR OFİS HUNTES OYUNCU KOLTUĞU 4.438,TL Yanıyorrr 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Reaksiyon skoru
73
Yarı kumaş yarı deri gözüküyor satıcı amazon. Ayakları metal kaliteli duruyor. Aldım ben aldıktan sonra fiyatı 400 tl daha düştü. Tekrar sipariş geçtim. gelince kalitesini yazacağım buraya. Yarın gelicek.

1744418746536.png

1 adet kaldığı yazıyor.

Taksit olmaması üzdü.

Yarı kumaş yarı deri gözüküyor satıcı amazon. Ayakları metal kaliteli duruyor. Aldım ben aldıktan sonra fiyatı 400 tl daha düştü. Tekrar sipariş geçtim. gelince kalitesini yazacağım buraya. Yarın gelicek.
İkea markus düşünüyordum bütçemin üstündeydi biraz bu nasıldır acep

Bende aynı koltuktan var tekerleri aşşırı kalitesiz hareket etmiyor resmen ve konforuda pek iyi değil tavsiye etmiyorum

Bu tarz koltuktan 3 tane değiştirdim hepsinin ya kollukları yada ayakları kırılıyor. 90 kiloyum aslında ama biraz rahat takılıyorum pcde. Hiçbiri dayanıklı değiller.

İkea markus düşünüyordum bütçemin üstündeydi biraz bu nasıldır acep
Aldım ve oturma yerleri kumaş fena değil ilk izlenimmi kaliteli. Bu gün kullanabilirsem yorumlarımı yapcağım. Ayakları baya sağlam ağır demir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı koltuktan var tekerleri aşşırı kalitesiz hareket etmiyor resmen ve konforuda pek iyi değil tavsiye etmiyorum
bi tık ufak geldi bana da . İlk oturuşum da . evet ayaklarını ben de beğenmedim.

Bu tarz koltuktan 3 tane değiştirdim hepsinin ya kollukları yada ayakları kırılıyor. 90 kiloyum aslında ama biraz rahat takılıyorum pcde. Hiçbiri dayanıklı değiller.
bende 90 100 arası gidip geliyorum hiç böyle bi orunla kaşılaşmadım

KARR Oslo Plus alınabilir. Yarı fiyatına geliyor
daha mı iyi ?

Son düzenleme:
Aldım ve oturma yerleri kumaş fena değil ilk izlenimmi kaliteli. Bu gün kullanabilirsem yorumlarımı yapcağım. Ayakları baya sağlam ağır demir.

bi tık ufak geldi bana da . İlk oturuşum da . evet ayaklarını ben de beğenmedim.

bende 90 100 arası gidip geliyorum hiç böyle bi orunla kaşılaşmadım

daha mı iyi ?
daha iyi olduğunu düşünmüyoorum ama .ok daha ucuz kaliteli duruyor

daha iyi olduğunu düşünmüyoorum ama .ok daha ucuz kaliteli duruyor
anladım. Bu koltuğğu ben beğendim kalitesi fena değil orta halli ne kötü ne eçok iyi tam fp. Ancak rahat hem deri hem kumaş olması iyi. Genel olak tavsiye ederim.

Geri