Neler Yeni

On Sekiz Adaya silah yığdılar; Yunan adaları Türkiye için tehdit..

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Ek olarak dört bir yanımızda Amerikan üsleri ile çevrili ayrıca NATO maddelerin'de üyelerin birbirlerine savaş açması yasaktır bu bir kural ihlali'dir Türkiye'de bu kurala sadık kalacaktır en azından ben böyle düşünüyorum. Bir ülkeyle savaşmak basit bir şey değildir ona karşı ezici bir güce sahip olsanda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardak krizinde'ki gibi bir operasyonla Yunanistanı ele geçiremezsin sevgili dostum.
Ben zaten ele geçirmek yazmadım zülfikar dostum ismin kadar cesur olsan keşke

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Ben zaten ele geçirmek yazmadım zülfikar dostum ismin kadar cesur olsan keşke
İsmim değil hocam nickim. Sadece fikrimi belirttim saygılar.

Türk ordusu eskiden daha onurluydu onurlu derken şunu kastediyorum tabi ki şuanda onurlu ama eskiden Türk ordusu bir başkaydı Esat Oktay Yıldıran,Osman Pamukoğlu gibi bir çok önemli paşa vardı şuanda ordumuzda ki paşaların çoğu yandaş veya torpilli oluyor şuanda ülkemizin zincirlerinden kurtulması için yapması gereken şey agresif bir politika izlemek düşmanların yaptıklarını görmezden gelmemek ve en önemlisi NATO'dan ayrılıp Amerikan üslerini kapatmak eğer bunlar yapılmazsa bedelini misliyle geri ödemek zorunda kalacağız.

Son düzenleme:

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
İsmim değil hocam nickim. Sadece fikrimi belirttim saygılar.

Türk ordusu eskiden daha onurluydu onurlu derken şunu kastediyorum tabi ki şuanda onurlu ama eskiden Türk ordusu bir başkaydı Esat Oktay Yıldıran,Osman Pamukoğlu gibi bir çok önemli paşa vardı şuanda ordumuzda ki paşaların çoğu yandaş veya torpilli oluyor şuanda ülkemizin zincirlerinden kurtulması için yapması gereken şey agresif bir politika izlemek düşmanların yaptıklarını görmezden gelmemek ve en önemlisi NATO'dan ayrılıp Amerikan üslerini kapatmak eğer bunlar yapılmazsa bedelini misliyle geri ödemek zorunda kalacağız.
Kesinlikle katılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,591
Üyeler
164,877
Son üye
eerbob
Top Bottom