Kardeşim bozulduğunu nasıl anladın? Ayrıca işlemcine göre değişir tam modelini belirt.Selamlar ekran kartım sanırım bozuldu. Benim de aklıma onboard geldi. Şimdi ekran kartını çıkartmalı mıyım, yoksa kalsın mı?
Modeli yanlış hatırlamıyorsam HD 4850. Mavi ekran veriyor sürekli yani yeniden başlıyor hep ve hep mavi ekran.Kardeşim bozulduğunu nasıl anladın? Ayrıca işlemcine göre değişir tam modelini belirt.
Denedim olmadı.gma ekran kartı takılıyken çalışmıyor genelde söküp dene
Driverla alakalı sorun olma olasılığı çok fazla işlemcini belirt ki onboard varmı yokmu anlayalım.Modeli yanlış hatırlamıyorsam HD 4850. Mavi ekran veriyor sürekli yani yeniden başlıyor hep ve hep mavi ekran.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim olmadı.
İşlemcim Q9505.Kardeşim bozulduğunu nasıl anladın? Ayrıca işlemcine göre değişir tam modelini belirt.
Yani 10 senedir sorunsuz kullanıyordum. Amd nin sitesinde de sürücüsü sanırım yok.Driverla alakalı sorun olma olasılığı çok fazla işlemcini belirt ki onboard varmı yokmu anlayalım.
Anakartınız nedir?Selamlar ekran kartım sanırım bozuldu. Benim de aklıma onboard geldi. Şimdi ekran kartını çıkartmalı mıyım, yoksa kalsın mı?
Otomatik kurtmama ya bazen gidiyor. Başlangıç ayarları var ordan hangisini seçeyim?Fazla mavi ekran verdikten sonra otomatik kurtarma moduna atması lazım.
Eğer atar ise sürücüleri kaldırmayı deneyin.
Eğer işe yaramaz ise temiz bir format atın.
Ayrıca mavi ekranın altında bir yazı yazması lazım. O yazıyı bizimle paylaşır iseniz seviniriz.
GA-73PVM-S2H.Anakartınız nedir?
4.seçenek olması lazım.Otomatik kurtmama ya bazen gidiyor. Başlangıç ayarları var ordan hangisini seçeyim?
Sürücüleri silmeyi deneyin. Eğer yine mavi ekran yersiniz problem ekran kartınız.Güvenli mod açıldı sonra.?