Neler Yeni

Önce BIOS mu Windows mu?

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, Kasayı gamegarajdan satın aldım freedos şekilde kendi sitenin chatine girip sordum önce bıos mu güncelliyim yoksa windowsmu yükliyim dedim windows yükleyiniz efendim dedi, ben dedim bazı videolardan önce bıos atılmalıdır diye okudum dedim sonra yine sordum bişiy olur mu diye hayır olmaz efendim dedi. Farkediyor mu önce windows yüklesem ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
İlk BIOS'u güncelle, daha garanti oluyor, ama ben kurduğum bilgisayarlara her zaman Windows kurup sonra BIOS güncelledim, sorun çıkmadı ama sen yine de BIOS güncelle ilk, sonra Windows'u kur.

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk BIOS'u güncelle, daha garanti oluyor, ama ben kurduğum bilgisayarlara her zaman Windows kurup sonra BIOS güncelledim, sorun çıkmadı ama sen yine de BIOS güncelle ilk, sonra Windows'u kur.
Şöyle bi mesele var USB' ye önceden windowsu yüklemiştim yüklemeside 30 dakika falan yani bıos içinde boş bi usb lazımmış e oda yok usta bende hiç uğraşmasam diyorum windowsu attıktan sonra biosu yüklerim usb ye

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Şöyle bi mesele var USB' ye önceden windowsu yüklemiştim yüklemeside 30 dakika falan yani bıos içinde boş bi usb lazımmış e oda yok usta bende hiç uğraşmasam diyorum windowsu attıktan sonra biosu yüklerim usb ye
Bios güncel değilmi ? benim biostar b450mh güncel olarak geldi.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Windows yazdığın USB belleğe BIOS güncelleme dosyasını atabilirsin, sorun olmaz.

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular