Neler Yeni

Önce sıvı soğutma mı 32 ram mi ?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
yani 32 ram almak ileriye dönük bir satın alım olacak günümüzde evet kurtarıyor ama fps oyunlarından çok AAA oyunları oynayan ve seven biriyim.

Gloxy

80+ Bronze
yani 32 ram almak ileriye dönük bir satın alım olacak günümüzde evet kurtarıyor ama fps oyunlarından çok AAA oyunları oynayan ve seven biriyim.
Hocam o zaman ram çek, eğer seneye yaza doğru sıvı soğutma bütçesi ayarlayamam diyorsan sıvı soğutucuda mantıklı olur oda sana kalmış

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
oyunlarda ne hızlı gelişiyo eskiden 4 yetiyodu
ona bakarsan kb boyutunda ramler ile uzaya gidildi öyle bir kıyas yapmak mantıksız olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o zaman ram çek, eğer seneye yaza doğru sıvı soğutma bütçesi ayarlayamam diyorsan sıvı soğutucuda mantıklı olur oda sana kalmış
işte kendim karar verebilsem buraya yazmıycam sadıç arada kaldım çok. Bütçe ayarlarım her türlü dediğim gibi stok soğutucu da yetiyor illa gerekirse kule tipi de alabilirim o yüzden 32 daha mantıklı gibi ama emin olamadım

Gloxy

80+ Bronze
ona bakarsan kb boyutunda ramler ile uzaya gidildi öyle bir kıyas yapmak mantıksız olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte kendim karar verebilsem buraya yazmıycam sadıç arada kaldım çok. Bütçe ayarlarım her türlü dediğim gibi stok soğutucu da yetiyor illa gerekirse kule tipi de alabilirim o yüzden 32 daha mantıklı gibi ama emin olamadım
bütçe ayarlayabiliyorsan ram çekmek mantıklı geliyor. kışın sıcaklıktan ötürü sıkıntı çekmezsin zaten değerlerinde aşırı yüksek değil hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,563
Üyeler
159,636
Son üye
albaygaming
Top Bottom