Neler Yeni

Önceden daha düşük FPS alıyorum (gibi)

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Emin olmamakla birlikte sanki format ile Win11'e geçmeden önce aldığım FPS değerimden, şu anda daha düşük FPS değeri alıyor gibi hissediyorum. Mesela R6 ilk oynadığım zamanlarda Yüksek ayarlarda 150-200 arasındayken (180-190'larda geziyordu galiba) şu anda 100-110 civarı (bazen 90'a düşüyor) alıyorum. Bu, oyuna güncelleme geldiği için mi böyle yoksa bilgisayara bir sorun mu var tam anlayamadım. FH4'te de fark yok gibi ama diğer oyunlarda biraz daha düşük gibi sanki, mesela theHunter: Call of the Wild oyununda 70'lerde gezinirken (yüksek ayarlarda) şu anda 55-60 alıyorum.

Formattan sonra yapmam gereken bir ayar mı var? Sorun ne olabilir? Yoksa aradan geçen zamanda oyunlara gelen güncellemelerden dolayı mı FPS düşük kalıyor?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
CMD'yi açıp.
Powercfg -duplicatescheme E9A42B02-D5DF-448D-AA00–03F14749EB61
bu komutu girmen yeter.
Peki fotoğraftaki Yüksek Performans ya da sizin dediğiniz Nihai Performans ayarını yaparsam görüntüde, oyundaki grafiklerde falan bir kötüleşme ya da bozulma olur mu?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Peki fotoğraftaki Yüksek Performans ya da sizin dediğiniz Nihai Performans ayarını yaparsam görüntüde, oyundaki grafiklerde falan bir kötüleşme ya da bozulma olur mu?
Bildiğim kadarıyla olmaz. Sadece güç kullanımını felan arttırıyor. genel olarak sistemi Overclokluyor denilebilir. Asıl Radeon denetim masası ayarları grafikleri kötüleştirebilir. ama çok farkedilmez.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bildiğim kadarıyla olmaz. Sadece güç kullanımını felan arttırıyor. genel olarak sistemi Overclokluyor denilebilir. Asıl Radeon denetim masası ayarları grafikleri kötüleştirebilir. ama çok farkedilmez.
Teşekkürler bilgileriniz için.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
ben yapsam olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

win 10
Olur. Ama ne kadar etki eder dediğim gibi bilemem. psikolojik ve isimsel etkisi var ama. NİHAİ PERFORMANS!

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Top Bottom