Önceden mc oynayabilirken şimdi oynayamıyorum

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
173
bir kaç gün önce yine bu hatayla alakalı bi konu açtım format atmadan önce minecraft oynayabiliyordum ama format attıktan sonra girememeye başladım işlemcimin driveri en son win 7 destekliyor formattan önce win 10 kullanıyordum ama sorunsuz bi şekilde oynuyordum format attım yine win 10 yükledim ama bu sefer see aka.ms/mcdriver denen bir hata alıyorum

bir kaç gün önce yine bu hatayla alakalı bi konu açtım format atmadan önce minecraft oynayabiliyordum ama format attıktan sonra girememeye başladım işlemcimin driveri en son win 7 destekliyor formattan önce win 10 kullanıyordum ama sorunsuz bi şekilde oynuyordum format attım yine win 10 yükledim ama bu sefer see aka.ms/mcdriver denen bir hata alıyorum
hocam sorunun cevabını vermiştik zaten grafik birimi driveri ile ilgili bir sorun

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
java sürümü kaç?
en son olan galiba format attıktan sonra javanın sitesinden indirdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam sorunun cevabını vermiştik zaten grafik birimi driveri ile ilgili bir sorun
nası çözcem diyer konuda yazdım ama geri dönüş yapmamıştın bende yeni kişiler cevaplar diye yeniden açtım konuyu

en son olan galiba format attıktan sonra javanın sitesinden indirdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nası çözcem diyer konuda yazdım ama geri dönüş yapmamıştın bende yeni kişiler cevaplar diye yeniden açtım konuyu
ZORÜMÜ YOK HOCAM WİN 7YE TEKRAR DÖNMENİZİ TAVSİYE EDERİM

internete java 8 yazıp onu indir TLauncher kullanıyorsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,736
Üyeler
192,486
Son üye
pckolik.com.tr
Geri