Oneplus cihazlarında server kayıt atılır mı? (Oneplus 13)

ne teknolojiler çıkar kanka hiç bir şeyde çıkmaz 7 yıl öncesine bak işlemcide geliştirme var bu telefonun işlemcisi yeter kamerada muhtemelen çok az olur biraz batarya artar o kadar zaten ai desen s25 plus tada var
Kanka androidleri İOS gibi karşılaştırma. Oyunlarda geri kalırlar. Kamerada da geceleri daha iyi performanslar çekerler.

Kanka androidleri İOS gibi karşılaştırma. Oyunlarda geri kalırlar. Kamerada da geceleri daha iyi performanslar çekerler.
Benim 6.5 senelik redmi note 8 pro geri kalmadı hocam hala oyunlarda yüksek fps verebiliyor sadece son zamanlarda biraz fazla ısınıyor ama onun dışındı hala stabil ve düzgün. Bataryasını bile daha değiştirmedim ona rağmen hala 8 saat civarı gidiyor tek sarjla.

9 proya kadar atılabiliryor fakat sonrasında kayıt yok

kanka sana diyorumki kamerası yeterince gelişmiş gece geride kalmaz oyun olarakta şuanki işlemci çok güçlü 7 sene sonrada her oyunu açar

üzdü bende s23 ultra düşünüyordum
Bende 24 ultra x100 pro ve xiaomi 14 arasındayım. 24u eleniyor kaydı olmadığı için otomatik olarak maalesef..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam S24 Ultra Xiaomi 15'den kamerada iyi midir? Satış fiyatı Xiaomideb fazladır değil mi?
Zoom olarak iyidir ama genel olarak öyle devasa fark yoktur. Yurt dışı fiyatları yakındı ama dediğim gibi s24u da server kaydı kapandı belki önceden kaydedilmiş olarak alabirseniz bir bakın.

Bende 24 ultra x100 pro ve xiaomi 14 arasındayım. 24u eleniyor kaydı olmadığı için otomatik olarak maalesef..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zoom olarak iyidir ama genel olarak öyle devasa fark yoktur. Yurt dışı fiyatları yakındı ama dediğim gibi s24u da server kaydı kapandı belki önceden kaydedilmiş olarak alabirseniz bir bakın.
Hocam telefoncum yakında açılır dedi bana. Ama benim alma sebebim sırf Samsung yazılımı ve daha güzel durması. Xiaominin Ultra modelleri daha kaba. Yoksa Xiaomi daha iyi Samsung'dan. Siz Xiaomiden şaşmayın.

Hocam telefoncum yakında açılır dedi bana. Ama benim alma sebebim sırf Samsung yazılımı ve daha güzel durması. Xiaominin Ultra modelleri daha kaba. Yoksa Xiaomi daha iyi Samsung'dan. Siz Xiaomiden şaşmayın.
Hocam vivo x100 pro ultra x200 pro beni kamera konusunda cezbediyor. Kayıt olsa x200proyu alırdım direkt. Telefoncunun demesiyle bence bir işe kalkışmayın çünkü ben hiçbir yerde duymadım gelcek diye, kimsede bilmiyor nolcak.

Geri