Neler Yeni

Oneplus Resmi Olarak Türkiye'de!

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
OnePlus bir ara kendi yoluna gidiyordu, gelen son haberlere göre tekrar Oppo ile birleşme olacağı söyleniyor. Ben üzüldüm şahsen. Bir de gidip Oppo'nun ColorOS'ini kullanmaya başlarsa pek bir anlamı kalmaz.

Aynı çatı şirket altında olsalar da OnePlus daha "niş" bir markaydı.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Oneplus 6 çıktığında Türkiye'de araya araya artık Oneplus'ın hikayesini ezberlemiştim.
Seneler geçti ve daha yeni ülkemize geliyor. Üstelik senelerce Kıbrıs'a hizmet veriyorken bizde yoktu.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Oneplus 6 çıktığında Türkiye'de araya araya artık Oneplus'ın hikayesini ezberlemiştim.
Seneler geçti ve daha yeni ülkemize geliyor. Üstelik senelerce Kıbrıs'a hizmet veriyorken bizde yoktu.
Ben de Oneplus 5T alacaktım bir ara. 😄

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bir telefonda 6000 TL'den fazla vermek hiç mantığıma yatmıyor. Zaten 2 yıl kullanıp atacaksın. Olur da yere düşse benden bir parça kopar be. 🙄 :D

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bir telefonda 6000 TL'den fazla vermek hiç mantığıma yatmıyor. Zaten 2 yıl kullanıp atacaksın. Olur da yere düşse benden bir parça kopar be. 🙄 :D
Telefondan telefona değişir. Mesela ben 5-6 yıldır iPhone 6 kullanıyorum. Evet, şu an kullanılmayacak bir halde ama sonuç olarak yüksek bütçeli bir telefon aldığınızda ucuz telefonlardan çok daha uzun süre kullanıyorsunuz. Ama fiyatı ile oranladığınızda da bu oran birbirine yakın çıkıyor. Ama sonuçta pahalı olanı kullanırken daha konforlu bir kullanıma sahip oluyorsunuz.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Evren avcı
Hocam ama Android seven iOS sevmeyen bir adam ne kadar zengin olursa olsun Apple almaz, gerçekten parası olan kişiler için iyi oldu denebilir.
kesinlikle doğru 7 yıl android kullandıktan sonra apple geçemem. 15k falan param olsa alırdım. ama para sıkıntım olmasa hem apple hemde bir android telefon alırdım.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Telefondan telefona değişir. Mesela ben 5-6 yıldır iPhone 6 kullanıyorum. Evet, şu an kullanılmayacak bir halde ama sonuç olarak yüksek bütçeli bir telefon aldığınızda ucuz telefonlardan çok daha uzun süre kullanıyorsunuz. Ama fiyatı ile oranladığınızda da bu oran birbirine yakın çıkıyor. Ama sonuçta pahalı olanı kullanırken daha konforlu bir kullanıma sahip oluyorsunuz.
Ucuz alıp 2 yılda bir değiştirmeyi tercih ederim. :)

Top Bottom