Neler Yeni

Oneplus Resmi Olarak Türkiye'de!

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
merhabalar bu yil içinde yeni telefon alicam , daha arastirmaya başlamamiştim şuan s7 edge kullaniyorum android devam etmek istiyorum.Burdaki yorumlara bakinca one plus baya beğeniliyor.Onerebileceginz 5k civari urünu varmi ?
Şu an için yok hocam. Resimlerde 4300 TL olan bir telefonu var fakat o fiyatı hak etmiyor. Oneplus'ın Türkiye'deki ürün yelpazesini genişletmesini bekleyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 1 hafta içinde Eminönü Doğubank'a düşer kaçaklar
Zaten kaçak olarak 3-4 yıldır var, bu resmi bir giriş ülkemize.

BedirhanEfe

80+ Bronze
Şu an için yok hocam. Resimlerde 4300 TL olan bir telefonu var fakat o fiyatı hak etmiyor. Oneplus'ın Türkiye'deki ürün yelpazesini genişletmesini bekleyebilirsiniz.

hocam ozaman alan almıştır o.O2:ROFLMAO:

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer

cok tesekkurler

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
pixel değil miydi o? önce nexustu sonra ismini pixel yaptılar. %100 saf android. google tarafından sağlanan güncellemeler.
Güncelleme ve saf arayüz anlamında evet, Google'ın Pixel serisi ayrı bir kategoride.

Malzeme kalitesi, saf Android'in üstüne birkaç küçük ve yararlı ekleme yaparak oluşturdukları sade arayüz ve güncelleme desteğiyle OnePlus'a yurt dışı yayıncılar bu şekilde hitap ediyorlar.

Daha önce yılda sadece 2 model çıkarma politikaları vardı, bu açıdan da Apple'a benzetiliyordu. Son 1-2 yıldır onlar da cozuttu, giriş ve orta segmente bir sürü model çıkardılar :D

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Güncelleme ve saf arayüz anlamında evet, Google'ın Pixel serisi ayrı bir kategoride.

Malzeme kalitesi, saf Android'in üstüne birkaç küçük ve yararlı ekleme yaparak oluşturdukları sade arayüz ve güncelleme desteğiyle OnePlus'a yurt dışı yayıncılar bu şekilde hitap ediyorlar.

Daha önce yılda sadece 2 model çıkarma politikaları vardı, bu açıdan da Apple'a benzetiliyordu. Son 1-2 yıldır onlar da cozuttu, giriş ve orta segmente bir sürü model çıkardılar :D
İyi ki de cozuttular, yurt dışında Nord gibi bir model bulmak zor fiyatına göre.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
merhabalar bu yil içinde yeni telefon alicam , daha arastirmaya başlamamiştim şuan s7 edge kullaniyorum android devam etmek istiyorum.Burdaki yorumlara bakinca one plus baya beğeniliyor.Onerebileceginz 5k civari urünu varmi ?
Önerebileceğim OnePlus'lar bütçenizi aşıyor. SD865 işlemcili Samsung S20 FE sizin için en iyi seçim olur şu anda. Geçen hafta Samsung mağazaları 5.250 TL fiyat veriyordu.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Avolay

80+ Gold
Dostlar Oneplus resmi olarak ülkemize giriş yaptı.

Web sitesini de açtı, Hepsiburada üzerinden de hizmet vermekte artık.

Sitesi tam düzgün çalışmıyor şu anlık. Ama Hepsiburada'da sorun yok.

Fiyatlar ise kullanıcıları üzdü açıkçası. Beklendiğinden çok daha yüksek fiyatlarla geldi ülkemize bu telefonlar.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

iOS bir telefon değil de android almak istiyorsunuz. Samsungun işlemcisinin, Xiaomi'nin yazılımının kötü olduğunun farkındasınız. Huawei zaten Android değil artık, Allah'a emanet. Geriye kalan gerçekten her şeyi düzgün telefon markası Oneplus kalıyor. Ama bu fiyatlarla gelmesi biraz üzücü oldu. Yine de Android seviyorsanız ve maddi durumunuz el veriyorsa Oneplus almanızı öneririm.

Xiaomi MIUI 11-12 Batırdı diye adı çıktı :D
12.5 mis gibi sistem

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Top Bottom